Best WordPress Hosting
 

Magyarországon vendégeskedett Bill Murray

A Blikk képeket és videókat közölt Bill Murray-ről (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában), aki Magyarországon vendégeskedik.

A színész Tökölön látogatta meg régi barátját, Michael Stengert és annak feleségét, Évát. A sztár a dörgicsei Kaáli Autó- és Motormúzeumba is ellátogatott a barátjával, aki 1956-ban disszidált Magyarországról, majd limuzinsofőrként dolgozott New Yorkban. A látogatás ap…

Június 6-án kezdődik a Cirko-Gejzír mozi Szánsájn fesztiválja

Csütörtökön kezdődik a Szánsájn fesztivál a Cirko-Gejzír moziban

Hűsítő ajándék italokkal, változatos műsorral és több tucat filmmel várják a nézőket a Cirko-Gejzír minden eddiginél nagyszabásúbb, 12 héten át tartó nyári fesztiválján. A június 6-án kezdődő Szánsájnon olyan filmeket lehet bepótolni vagy újranézni, mint a Lavina, a Bergman szigete vagy a Sátántangó.

A Cirko bérlet tulajdonosai akár az összes előadást megnézhetik, a 30 év alatti nézők a 30 éves Cirko születésnapi ajándékául egész évben 30% kedvezményt kapnak a teljes árú jegyből.

Mától a Disney+-on: Laurence Fishburne és Ed O’Neill új sorozata végre megérkezett a platformra

Egy új, valós történéseken alapuló limitált sorozat érkezik ma a Disney+ felületére: az LA Clippers: A legnehezebb szezon. Ha érdekel a kosárlabda és a hatalmi harcok, könnyen elnyerheti a tetszésed – a színészgárda ugyanis több, mint figyelemre méltó!

Az LA Clippers: A legnehezebb szezon egy hírhedt NBA-tulajdonos rasszista megjegyzéseinek kulisszái mögé tekint be, amelyekről a felvételek világs…

Az újságírókat is lenyűgözte az új Monte Cristo-adaptáció

A három testőr alkotócsapatának új kosztümös filmjét, a Monte Cristo grófjáta 77. Cannes-i Filmfesztiválon láthatta először a közönség, akik közel 12 perces tapssal ünnepelték a filmet. A Monte Cristo grófja várhatóan ősszel kerül a hazai mozikba, az ADS forgalmazásában.

Alexandre Dumas regényét Matthieu Delaporte és Alexandre de la Patellière adaptálta nagyvászonra, akik A három testőr: D’Artagnan (2023) és A három testőr: Milady (2023) című filmek forgatókönyvét is jegyzik, de közel tíz éve láthattuk moziban a Hogyan nevezzelek? című kamara vígjátékukat is.

A friss Monte Cristo adaptáció főszereplője egy fiatal tengerész, Edmond Dantès, akit hamisan vádolnak árulással, majd tárgyalás nélkül bebörtönöznek If várába, egy Marseille melletti zord szigeterődítménybe. Sok évnyi fogság után sikerül megszöknie, hogy Monte Cristo grófja személyében bosszút álljon azokon, akik hamisan vádolták meg.

Már csak néhány napig a Netflixen: Az utóbbi évek legsikeresebb akciófilmje hamarosan elűtnik a platformról

A 2022-es év egyik legnagyobb “visszatérését” hozta a Top Gun: Maverick, amely a bevétel tekintetében is minden korábbi elvárást felülmúlt.

Merthogy Joseph Kosinski 170 millió dollárból készült rendezése közel 1,5 milliárd dollárt hozott a konyhára, amelyből a hazai közönség is jócskán kivette a részét, hiszen Magyarországon is közel 1 milliárd forintot kaszáltak vele. Tom Cruise ráadásul egy iga…

Már júliusban a Disney+-on: Premierdátumot kapott a jelenleg futó egyik legjobb sorozat 3. évada

A kritikusok által elismert, Emmy®-díjas FX „A mackó” (FX’s The Bear) című sorozat folytatása július 17-től Magyarországon is elérhető lesz a Disney+-on, a harmadik évad első előzetese pedig már megtekinthető.

A harmadik évad Carmen „Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White), Sydney Adamu (Ayo Edebiri) és Richard „Richie” Jerimovich (Ebon Moss-Bachrach) történetét meséli tovább, ahogyan a fine dining …

Robert Downey Jr. ‘meglepően nyitott’, hogy visszatérjen karrierje egyik legikonikusabb szerepéhez

Kétségtelen, hogy Robert Downey Jr. volt az, aki Vasemberként megadta az alaphangot az MCU-hoz, és bár úgy tűnik, hogy erre kevés esély van, a színész szívesen visszatérne a szerephez.

Downey Jr. a Variety magazin Actors on Actors műsorában beszélgetett pályatársával, Jodie Fosterrel, miközben azt is kifejtette, hogy “meglepően nyitott” lenne arra, hogy visszatérjen Tony Stark szerepéhez.

“Őrült…

Alien: Romulus-előzetes

Pár fosztogató egy elhagyatott űrállomásra megy, ahol több emeleten átmenő sav marta lyukakat és hasonlókat találnak. Na meg arcölelőket (ehh:). Mi a fordulat, hogy direkt lettek odacsalva?

Ellenben a Civil Waros Cailee Spaeny jónak tűnik itt is, és pár jelenet nem az eddigi Alien filmeket másolja (hanem a Dead Space játékot?). Mindezt a Don’t Breathe rendezőjétől.

Az Alien: Romulus hivatalos előzetesét látva visszatér a gyökerekhez

Fede Álvarez író-rendező eltökélt célja volt, hogy az Alien: Romulus A nyolcadik utas: a halál és A bolygó neve: Halál című filmek ötvözete legyen. Az Alien franchise 7. etapja kronológiailag (az ezúttal producerkedő) Ridley Scott és James Cameron remekműve között játszódik, a főszerepben pedig Cailee Spaeny és Isabela Merced látható. A hazai mozikban augusztus 15-től.

Már holnap a Netflixen: Ez a cápás thriller lehet a hét legnagyobb dobása a platformon

Az új cápás thrillert, a Cápák a Szajnában című filmet a méltán világhírű Cápa című film francia megfelelőjének nevezik. Holnaptól elérhető a Netflixen, vajon megérdemli az összehasonlítást?

A Cápák a Szajnában című akció-thrillerben egy hatalmas cápa terrorizálja Párizst egy nagyszabású sportesemény alatt. Tekintve, hogy a cselekmény 2024 nyarán játszódik, amikor Párizsban rendezik az olimpiát, …