Best WordPress Hosting
 

Magyarország lesz a díszvendég jövőre Annecyban

A világelső animációs filmfesztivál hétvégi záróceremóniáján bejelentették, hogy jövő júniusban a magyar animációé lesz a főszerep az Annecyi Nemzetközi Animációs Fesztiválon. A hazai animáció 110 éves jubileumát ünnepelve fókuszban lesznek a legnagyobb alkotók, műhelyek, élvonalbeli gyártók és nem kevésbé a legifjabb tehetségek.

Marco Rossi egy mániákus őrülttől tanulta az edzősködést

Tavaly jelent meg az IndaPress kiadónál a Marco Rossiról szóló könyv, amit a szövetségi kapitány Ch. Gáll Andrással együtt jegyez: a következő hosszabb részletben Rossi egyes szám első személyben mondja el, milyen edzői habitusok, gondolkodások határozták meg saját kapitányi koncepcióját, illetve kiderült, mit lesett el a legendás Marcelo Bielsától és a vízilabda olimpiai bajnoktól, Farago Tamás?  

Nyitókép: mlsz.hu

Daniel Kehlmann Goebbelst is megduplázza, miközben a művészek megalkuvásáról ír

Mit tud az a könyv, amiben Goebbels bejön a szobába, ahol egyébként már az íróasztalánál ül? A kortárs német irodalom egyik legfontosabb írója, Daniel Kehlmann egy, a 20. század első felében ünnepelt rendezőóriás nyomába ered: G. W. Pabst a háborús Harmadik Birodalomban rekedve próbált jó művész maradni, miután Hollywoodban kudarcot vallott. A Mozgóképben a német expresszionista film szivárog be az irodalomba. Ez a hét könyve.

Brutális jelenettel kezdett a Sárkányok háza, megszólalt a sorozat showrunnere

Erős és brutális lezárással ért véget a Trónok harca – Sárkányok háza első évada. A rajongóknak két évet kellett várniuk a folytatásra, amely legalább ennyire erősen indított. Ezen a ponton szeretnénk is felhívni a figyelmet arra, hogy alábbi cikkünk cselekményleírást tartalmaz.

A Trónok harca – Sárkányok háza – 2. évadra jogosan vártak egyre türelmetlenebbül azok, akik ismerik a könyv cselekmény…

Bad Boys – Mindent vagy többet: Zsaruk az igazság mellett (kritika)

A Bad Boys bája a főszereplők egyedi dinamikáján alapul. Azon, ami nem pótolható és nem tanítják. Képes-e a párosunk újra nagyon alkotni együtt?__GA__A sok csalódottságot tartalmazó kritikák miatt félve ültem be az előadásra. Arra számítottam, hogy nem fog tetszeni. Szerencse, hogy végül megnéztem. Egy jó filmet hoztak össze. Szeretjük a főszereplőket, és szeretjük azokat a jól bevált konfliktusok…

Az Airbourne ismét felrázza Budapestet

Az ausztrál hard rock zenekar energikus koncertjeivel és sallangmentes rock and roll zenéjével markáns helyet szerezett magának a színtéren. Az O’Keeffe testvérek által alapított banda nem ismeretlen a hazai közönség számára, a srácok már többször adtak teltházas koncertet Budapesten, most pedig itt a visszatérés ideje: Airbourne koncert 2025. március 25-én az Akvárium Klubban.

[Dátum: 2024.06.17. 16:20]

Angelina Jolie elnyerte élete első Tony-díját

Angelina Jolie (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) elnyerte első Tony-díját az The Outsiders: A New Musical című előadás produceri munkájáért, köszönhetően lánya, Vivienne ajánlásának, hogy nézze meg a darabot a kaliforniai La Jollában, írja a Deadline.

Vivienne, aki imádja a színházat, többször is látta a musicalt, és sürgette édesanyját, hogy nézze meg. Matthew Rego producer elismerően …