Best WordPress Hosting
 

Ez lesz a következő évek legjobban várt videojáték adaptációja, megvan a premierdátum

A Sony és a Legendary hivatalosan is bejelentette, hogy a Capcommal közösen fejleszti új az Street Fighter videojáték élőszereplős filmváltozatát, a projekt ráadásul már premierdátumot is kapott.

A Legendary még 2023-ban szerezte meg a népszerű franchise megfilmesítési jogait. A Street Fighter játékból 1987-es megjelenése óta egyébként világszerte több mint 49 millió darabot értékesítettek. 

Ste…

Már holnaptól a Netflixen: Ez a szuperhősös sorozat lehet a hét legnagyobb dobása

Június 28-ától nézheted a Netflix legújabb nagyszabású brit produkcóiját, a Szupersejt című sorozatot. A streamingszolgáltató a Rapmannel állt össze az új sorozat fejlesztésére, amely egy fekete, szuperképességekkel rendelkező csoportról szól.

Az új, hatrészes sorozatot Andrew Onwubolu, ismertebb művésznevén Rapman írja és rendezi. Rapman a produceri feladatokat is ellátja Mouktar Mohammedd…

Flight Risk-előzetes

Akkor itt is a délután emlegetett Mel Gibson által rendezett filmnek az előzetese. Mark Wahlberg, Michelle Dockery, Topher Grace. Előbbi egy pilóta, aki reptet egy Marshallt és egy gyilkost valahova.

Vagyis a trailer lelövi, hogy nem Wahlberg a tényleges pilóta, és micsoda bevállalás tőle ez a gonosz szerep? Gibson papában megvan a kakaó egy ilyen kis zsánerfilmnél is?

Confidenza

Pietro Vella egy lepusztult római középiskolában tanít, és szilárdan hisz abban, hogy segíthet a diákoknak egy jobb jövő felé törekedni. Teresa, az okos és lázadó diáklány teljesen el van ragadtatva tőle és az óráitól. Aztán néhány évvel később újra találkoznak.

Máglyarakás, család, első szerelem – Megérkeztek a Véletlenül írtam egy könyvet mozifilm első képsorai

Bohém hangulatú teaserrel jelentkezik Lakos Nóra író-rendező és a JUNO11 Pictures európai együttműködésben készülő, Véletlenül írtam egy könyvet című egész estés családi filmje: a szívet melengető és sok-sok humorral elmesélt felnövéstörténet kedvcsináló előzetesében a főszereplő Demeter Villő mellett Mátray László, Zsurzs Kati, Rujder Vivien, Tenki Réka, Lovas Rozi és Mucsi Zoltán is látható, míg a zenei aláfestésről a Bagossy Brothers Company gondoskodik.

A Véletlenül írtam egy könyvet hiánypótló, sírós-nevetős családi film, amely ismert színészekkel, különleges helyszínekkel és 21. századi látványvilággal vezeti be a nézőket egy kedves, kissé különc család életébe: Nina (Demeter Villő) legfőbb vágya, hogy író legyen – kreativitását animációsfilm-rendező apjától (Mátray László) örökölte. Mindennapjait kétbalkezes bűvész öccse (Hárs Bonca) kavarja fel, s mivel az anyukája (Lovas Rozi) korán meghalt, női mintaként kissé merev nagynénje (Tenki Réka) szolgál a családban. Amikor apja életébe új szerelem (Rujder Vivien) érkezik, Nina a szomszédban élő bohém írónő (Zsurzs Kati) iránymutatásait követve az írás segítségével dolgozza fel édesanyja elvesztését, és nyitja meg szívét az új családtag és az első szerelem (Kövécs Barnabás) felé.

Ahogy az a Doraya Bouandel által készített teaserben megjelenő képsorokból is kiderül, a Véletlenül írtam egy könyvet egy szívet melengető felnövéstörténet, mely sok-sok humorral és érzékenységgel meséli el egy új család születésének történetét. A film egyedi vizuális világát Szurdi Juci látványtervező, Lányi Fruzsina jelmeztervező, Reich Dániel operatőr és Báthory Péter kreatív animációs rendező teremtették meg – az írás kiemelt szerepét a képen megjelenő animációk erősítik. A minden korosztály számára felhőtlen szórakozást ígérő film a holland Annet Huizing tizenkét országban, köztük idehaza is megjelent könyve, a Hogyan írtam véletlenül egy könyvet? adaptációja. A könyv számos nemzetközi irodalmi díjat nyert.

Netflix: Előzetest kapott Mark Wahlberg és Halle Berry akció-vígjátéka, A szervezet

Középiskolai szerelmesek és szuperkémek lesznek Mark Wahlberg és Halle Berry a Netflix augusztusban debütáló akció-vígjátékában, befutott A szervezet előzetese.

A film története Roxanne-t (Berry) követi, aki újra találkozik volt barátjával, Mike-kal (Wahlberg), majd megbízza őt azzal, hogy szerezze vissza azt az ellopott listát, amely minden amerikai kém személyazonosságát tartalmazza. 

Julian F…

Véres erőszak, durva nyelvezet, meztelenség: Korhatár-besorolást kapott a nyár legkeményebb akciófilmje, már augusztusban a hazai mozikban A holló remake-je

Augusztus 22-én mutatják be a hazai mozik A holló új változatát, amire a gyártó Lionsgate most már mint “új változat” hivatkozik, amely csak forrásként tekint az eredetire és James O’Barr képregényére is.

A filmről még egy újabb infó jött, méghozzá az, hogy a Motion Picture Association minősítő bizottsága R-besorolást adott rá, a véres erőszak, a rengeteg vér, a durva nyelvezet, a szexu…

Már augusztusban nézheted: Előzetest kapott az új Batman-sorozat

A Prime Video közzétette az első előzetest a Bruce Timm, J.J. Abrams és Matt Reeves által készített új animációs sorozathoz, a Batman: Caped Crusaderhez.

A sorozatban egy Gotham Cityben zajló bandaháborút és egy Batman elleni rendőrségi hadjáratot követhetünk majd nyomon, és olyan gonosztevők tűnnek fel benne, mint a Pingvin, a Macskanő, Harley Quinn és Harvey Dent. Batman/Bruce Wayne hangját Ham…

Pemierdátumot kapott a Downton Abbey 3

A Focus Features bejelentette, hogy a Downton Abbey 3 2025. szeptember 12-én kerül a mozikba, írja a Variety.

A jelenleg az Egyesült Királyságban készülő filmet a sorozat alkotója, Julian Fellowes írja, a rendezői széket pedig Simon Curtis foglalhatja el. A visszatérő szereplők között van Hugh Bonneville és Michelle Dockery, de több újonc is csatlakozik a franchise-hoz, például Paul Giamatti és J…

Végre új híreink vannak a Harry Potter-sorozatról, sztárrendező a fedélzeten

Az HBO és a Warner Bros. Television együttműködésében készül az új  Harry Potter-sorozat, amelynek showrunnere és executive producere Francesca Gardiner, Mark Mylod (A menü) pedig executive producerként és több epizód rendezőjeként vesz részt.

A sorozat J. K. Rowling  népszerű könyvsorozatának hű adaptációja lesz, új szereplőgárdával, és célja, hogy új generációkat szólítson meg. A sorozat az HBO…

Nicole Kidman érzelmes búcsút vett Donald Sutherlandtől a közösségi médiában

Számos hollywoodi személyiség után Nicole Kidman is elbúcsúzott Donald Sutherlandtől (cikkünk galériájában), akivel a 2003-as Hideghegy című filmben és a 2021-es Tudhattad volna című HBO-sorozatban játszott együtt.

Sutherland június 20-án, 88 éves korában, hosszú betegség után hunyt el, éppen Nicole 57. születésnapján.

Az Az éhezők viadala, a  Klute és A piszkos tizenkettő című filmekben játszot…