Best WordPress Hosting
 

15 kategóriában adták át a Street Kitchen Guide díjait

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

A legpuhább lángos Pálházán, a legjobb hamburgerek Alsóörsön és Nyíregyházán, a legszuperebb péksütik Budapesten, a legfinomabb bisztróételek pedig Egerben várják a vendégeket – derült ki az idén először megjelent Street Kitchen Guide-ból, ami Magyarország 500 vendéglátóhelyét gyűjtötte össze 15 kategóriában. A Street Kitchen csapata az egyes kategóriák legjobbjait díjjal is elismerte, amelyeket június 6-án adtak át a Big Green Egg–Street Kitchen Guide Díjátadó keretein belül.

A Street Kitchen csapata évek óta járja az országot, hogy felkutassa a legjobb vendéglátóhelyeket: az elmúlt néhány hónapban több mint 120 településen jártak, és több száz helyet teszteltek. Ezek közül végül 500 került be az idén először megjelent Street Kitchen Guide-ba, amely az ország legmenőbb helyeit sorakoztatja fel.

„Csak olyan hely kerülhetett be a guide-ba, amit személyesen teszteltünk, és valóban jó szívvel ajánlunk az olvasóknak, bármerre is járnak. Ezek korántsem csak éttermek, hiszen az elmúlt években leteszteltük a legjobb fagyizókat, cukrászdákat, street food lelőhelyeket, kávézókat és pékségeket is. 13 tesztelőnk Budapest mellett az ország legtávolabbi részeibe is ellátogatott, hogy felkutassák a legmenőbb vendéglátóhelyeket” – meséli Fördős Zé, a Street Kitchen alapítója.