Best WordPress Hosting
 

Új a Netflixen: Ez az új, valós eseményeket feldolgozó ütős thriller a platformon is nagyon szólhat

Az (is) jó a Netflixben, hogy számos nemzet filmjei megjelennek rajta, többek közt francia, spanyol vagy épp belga filmek. Esetleg ezek koprodukciói, mint A spanyol futár, egy thriller, amely most került be a kínálatba.

A történet egy vallecasi fiatal srácról, Ivanról szól, aki egy helyi bűnbandánál talál munkát futárként. Az események 2002-ben játszódik, amikor Spanyolországban bevezették az eur…

Már az HBO Maxon: Ezt a remek túlélőfilmet nem láthattad a mozikban, most megérkezett a platformra

Olyan film debütált az HBO Max kínálatában, amely már csak a különleges szereposztásával is felhívhatja magára a figyelmet. Viszont A tizenhármak másért is megérdemli azt: egy valóban megtörtént barlangi mentés történetét meséli el.

Az eset még 2018-ban történt Thaiföld északi régiójában. Egy junior focicsapat tizenkét tagja és a segédezdőjük egy edzés után ellátogattak a Tham Luang Nang Non barl…

Sigourney Weaverrel jöhet az új Star Wars-film!

Sigourney Weaver (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) tárgyalásokat folytat arról, hogy csatlakozzon a készülő Star Wars-film, a The Mandalorian & Grogu szereplőgárdájához, írja a Variety.

A film a Jon Favreau által készített nagysikerű Disney+ sorozat, A mandalóri önálló spin-offja lesz, amelyben Pedro Pascal alakítja a címszereplőt, a Mandalórit. A filmet Jon Favreau rendezi, a producere…

Új az HBO Maxon: A mozik helyett rögtön streamingre jön az intenzív akciót ígérő új western

A western sosem megy ki a divatból, bár tény, hogy manapság már messze nem annyira felkapott műfaj mint volt a ’60-as vagy ’70-es években. Időnként azért fel-felbukkan egy új képviselő, mint például Az ellopott völgy, amely a mozikban végül nem került műsorra, helyette egyből a streaming világában, azon belül is az HBO Maxon debütál.

A történet főhőse egy navajo lány, Lupe Reyes, aki mindent megt…

Újdonságok a Netflixen: 5 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (május 13-19)

A Netflix az elkövetkező néhány napban is elhozza számunkra a legújabb eredeti tartalmait. Folytatódik példál a nagy sikerű A Bridgerton család című sorozat a harmadik évadával, illetve egy új animációs filmet is kapunk Thelma, az unikornis címmel. Ezen kívül még dokumentumfilm (Rendőri hatalom), valóságshow és különféle műfajok tömkelege vár minket a szolgáltatónál – ebben a listában az eredeti …

Hoppá, mégis elkészülhet 2024 egyik legjobb sorozatának 2. évada

Nagyon úgy tűnik, hogy elkészülhet A sógun második évada.

A Variety magazin legfrissebb értesülése szerint ugyanis Hiroyuki Sanada szerződést kötött az FX-szel Yoshii Toranaga szerepe kapcsán. Bár az eredeti tervek szerint A sógun minisorozatnak készült, a magazin úgy tudja, hogy az FX további tervei között szerepel, hogy a szériát Emmy–díjra is jelölteti.

A források szerint a 2. évad megújítása…

Kecsap: Girl Next Door, Night Comes, Keeper, Escape from New York, Belly of the Beast, Salvable, Let the Evil Go West, Deliver Me From Nowhere, Monsanto, Christy Martin, The Bookie & The Bruiser, Alpha Gang, Bear Country, I Play Rocky, Black Cab, 11817, Head Games, California Schemin’, The Carpenter’s Son, The Fall Guy 2, Alpha, Mutiny, Godzilla xy Kong, Jurassic World,

Bella Ramsey lesz az valóságon alapuló Girl Next Door főszereplője, Bruce Goodison (Black Cab) pedig az író-rendező. A színésznő a létező brit terroristát, Sherafiyah Lewthwaite-t alakítja majd, akit jelenleg is keresnek, és a 2005-ös londoni robbantások miatt.

Manuel Garcia-Rulfo lesz az új Jurassic Worldben az egyik főszereplő, persze a korábban ismertetett Scarlett Johansson és Jonathan Bailey mellett.

A Salvable első képén Toby Kebbell és Shia LaBeouf. Egy 40 éves bokszoló elmerül az illegális harcok világában, miközben az életét is rendbe akarja tenni.

Dargay-díj: a Cinefest június 30-ig várja a nevezéseket

Június 30-ig várja a miskolci CineFest a nevezéseket a Dargay Attila-díjra. Magyarország vezető nemzetközi filmfesztiválja 30 évnél fiatalabb magyar nemzetiségű animációs filmesek jelentkezését várja.

A 100.000 Forint jutalommal járó díj nem konkrét filmért, hanem a legígéretesebbnek tartott fiatal rendezőnek jár. 

A jelentkezés részletei a cinefest.hu oldalon olvashatók. A zsűri tagjai: Henrik Irén, Dargay Attila alkotótársa és özvegye, Fülöp József, a MOME rektora, Kiss Melinda, a METU Animáció és Media Design Tanszékének vezetője, M. Tóth Géza Oscar-jelölt animációs rendező, a Kedd Stúdió vezetője és Orosz Anna Ida filmtörténész, a Filmarchívum munkatársa. 

Csak ma 8(!) kihagyhatatlan film és sorozat került fel streamingre (Netflix, HBO Max, Telekom)

…és folytatódik a streaming könyvtárak feltöltése! Visszatér 4 év után a Zeusz vére a 2. évaddal, de érkezik számos europai alkotás is, köztük A spanyol futár és a nagymacskák rajongói is örülhetnek, mert kapunk egy dokut a leopárdokról: Leopárdok nyomában címmel.

De, ha ez nem lenne elég befut végre a Lisa Frankenstein, Zelda Williams debütáló filmje, jön egy újabb true crime Netflix műsör, A …