Best WordPress Hosting
 

Közel harminc év után újra színpadon az eredeti FLM!

Július 3-a igazi poptörténeti pillanatnak ígérkezik, hiszen több mint három évtizedes pályafutása során először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That. Ha ez önmagában nem lenne elég hír, egy igazi szenzáció is létrejön ezen az estén, hiszen eredeti felállásában újra színpadra áll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai csapata, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM!

[Dátum: 2024.05.12. 23:42]

A boldogság egy-egy pillanatig tart || Almási Kitti & Gyárfás Dorka || Nagylátószög Extra

Almási Kitti: „A boldogság egy-egy pillanatig tart”

Klinikai szakpszichológus, szakterülete a hangulat- és szorongásos zavarok, számos pszichológiai könyv szerzője, előadó és egy sikeres Youtube csatornája is van. Almási Kitti pályája során számos alkalommal foglalkozott a boldogság témakörével, ám szerinte sokkal fontosabb, mégis keveset tárgyalt kifejezés az elégedettség. Vele beszélget Gyárfás Dorka a Mozinet Nagylátószög új epizódjában a már mozikban futó A boldogság ügynöke című film kapcsán.

A Mozinet új bemutatójában Arun Bhattarai és Zurbó Dorottya dokumentumfilm-rendezők egy boldogságügynök életét követik. Az apró himalájai királyságban, Bhutánban ugyanis a Boldogság Kutatóintézet munkatársaiként járják az országot, és kérdőív segítségével mérik fel a lakosság boldogságszintjét. A történet során nemcsak a hétköznapi emberek vágyait ismerjük meg, hanem főhősünk személyes sorsa is kibontakozik, akinek legnagyobb álma, hogy végre szerelemre találjon.

A kaszkadőr

Colt Seaverst, a viharvert kaszkadőrt, aki egy éve otthagyta a szakmát, hogy a testi és lelki felépülésére koncentráljon, most visszahívják egy gigantikus költségvetésű hollywoodi filmbe, amit az exe, Jody Moreno rendez.

Már az HBO Maxon: Ezt az időutazós filmet vegyesen fogadták, most új esélyt kap a platformon

Az időutazás az egyik legizgalmasabb téma a filmiparban, egyben az egyik legveszélyesebb is. Nem nehéz ugyanis belegabalyodni a sztoriba és az ok-okozati összefüggések egyébként is bonyolult hálójába, ha megbolygatjuk őket. Mégis imádjuk az ilyen filmeket, mert feszegetik az örök érvényű kérdést: mi lett volna, ha? Időutazásról általában sci-fit, horrort vagy kalandfilmet szokás forgatni, de nem p…

Új az HBO Maxon: Mila Kunist még sosem láthattad úgy, mint ebben a filmben

Mila Kunist általában romantikus filmekben képzeli el az ember, de a színésznő előszeretettel vállal el teljesen más szerepeket is. Ilyen például a 2020-ban mozikba került Négy jó nap is, amely igen messze van a romantikustól. A film mostantól az HBO Max kínálatában is szerepel.

A történet egy anyáról és lányáról szól, akik közt évekkel korábban megromlott a kapcsolat. A lány ugyanis súlyos drogf…