Best WordPress Hosting
 

Meghalt Tony McFarr, Chris Pratt dublőre A galaxis őrzői 2 és a Jurassic World-filmekben

Tony McFarr, aki olyan filmeken dolgozott Chris Pratt dublőreként, mint a Jurassic World és A galaxis őrzői vol. 2., május 13-án, 47 éves korában, Orlando melletti otthonában, eddig tisztázatlan okok miatt elhunyt.

Halálát a Wylie-Baxley temetkezési vállalat erősítette meg, és a TMZ számolt be róla. Halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, a toxikológiai vizsgálat eredményei még váratnak ma…

Folytatást kap az utóbbi évek legszédítőbb túlélő-thrillere, a rendezői székben a Fűrész: Újra játékban alkotói

Scott Mann 2022-ben megjelent Zuhanás című rendezése teljesen új távlatokat és magasságokat nyitott a thriller műfajában.

Merthogy a Zuhanás épp azoknak nem ajánlott, akik tériszonnyal küzdenek. Mann szédítő képi világgal megkomponált filmje az ember egyik legrejtettebb félelmével játszadozik, most pedig az is hivatalossá vált, hogy elkészül a folytatás.

A rendezői széket ezúttal Michael és Pete…

Netflix: Elkészül a nagyszabású sci-fi sorozat 2. évada, de úgy fest, ez lesz az utolsó

A Netflix egy újabb évaddal meghosszabbította A 3-test probléma című sorozatot, az évadok és epizódok számáról később közölnek további részleteket, írja a Variety.

A megújítással a sorozat várhatóan a végére ér, ahogy arra a készítők, David Benioff, D. B. Weiss és Alexander Woo is utalást tettek. Ugyanakkor korábban arról szólt a fáma, hogy három-négy évadra lenne szükségük a történet teljes elme…

6 perces álló ovációval fogadták Cannes-ban az év talán legnagyobb akciófilmjét, már májusban a hazai mozikban is láthatod a Furiosa: Történet a Mad Maxből-t

A rendező Furiosa: Történet a Mad Maxből című, legújabb Mad Max-sztorijának világpremierjén a közönség túlzás nélkül tombolt és lelkes, hatperces álló ovációval jutalmazta a filmet a Cannes-i Filmfesztiválon szerda este! Így, kilenc évvel a Mad Max: A harag útja dél-franciaországi bemutatója után George Miller ismét Cannes sztárja. 

“Nagyon keményen dolgoztunk ezen a filmen, és nagyon érdek…

Mától a Netflixen: A 3. évaddal visszatért a platform egyik legsikeresebb sorozata

„Legdrágább nyájas olvasó!” – neked is hiányzott már ez a köszöntés? Nem kell tovább várni, itt a A Bridgerton család harmadik évada!

A bálterem középpontjában végre valahára az ún. „wallflower” (és titkos botránylap-író) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és régi szerelme, a világutazó Colin Bridgerton (Luke Newton) áll majd. Ez azt jelenti, hogy ez a tavasz hivatalosan is #Polinéké lesz,…

„In a reelationship”: közel 200 film a Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál idei műsorán

Idén összesen 196 filmet lehet megnézni Románia legnagyobb filmfesztiválján. A  ma déli sajtótájékoztatón Tudor Giurgiu és Mihai Chirilov, a fesztivál elnöke és művészeti igazgatója közzétette a két nemzetközi versenyprogram filmjeit, és beszélt többek közt a fesztivál román filmjeiről, a klasszikusokat felvonultató 3×3-as blokkokról és a japán filmes fókuszról is.

Netflix: Folytatást kap Adam Sandler kultfilmje, elkészül a nagysikerű vígjáték 2. része

A Netflix bejelentette, hogy folytatást kap a Happy, a flúgos golfos, az 1996-os, Adam Sandler főszereplésével készült népszerű golfvígjáték, amelyben Sandler is visszatér, adta hírül a Variety. Jön a Happy, a flúgos golfos 2.

A megerősítésre a Netflix hirdetőknek tartott eseményén került sor. Az eredeti filmben Sandler alakította Happy Gilmore-t, egy dühkezelési problémákkal küzdő hoki játékost,…

J.J. Abrams újra rendez: Acorns

Kiheverte a Star Wars nehézségeit, letudta a rendezői börtönbe kirendelt idejét, aztán megragadta Glen Powell nyakát, és elrángatta az Acornsba. Vagyis még csak tárgyalnak vele. Korábban Timothee Chalamet volt a kiszemelt.

A történetről annyit tudni, hogy egy fiatal pár kell túléljen valami természetfelettivel szemben.

Jön az újabb John Wick spin-off, erre a kőkemény karakterre épül majd a film

Tovább bővül a John Wick-univerzum. Caine karakterét még Donnie Yen formálta meg a John Wick: 4. felvonásban, most pedig kiderült, hogy sajtát spin-off történetet kap, írja a Variety. Bár hivatalos szinopszist egyelőre nem kapott a projekt, a Lionsgate közleménye szerint a történet épp ott folytatódik, ahol a negyedik film véget ért. Caine felszabadult a High Table kötelezettségei alól, így az ő ú…

Never Let Go-előzetes: Hale Berry horrorja

Alexandre Aja (Crawl, The Hills Have Eyes) új rendezése, amiben a világvége (a trailer alapján megkérdőjelezhető) után egy család éldegél az erdei házában. Csak olyan messzire mehetnek az épülettől, ameddig az őket odaláncoló kötél ér, de a fiatal fiúk elkezdenek ebben, és anyájukban kételkedni. Vajon mi van ténylegesen odakinn a kötélen túl…

Aja alapján az biztos, hogy jól megcsinált horror lesz, legalábbis technikailag, nem pedig a tucat B.

Netflix heti top10: Ez a 2 műsor dominál jelenleg a platformon, összesen 80 millió óránál is több nézettséget húztak be (19. hét, 2024)

Ma sem hagyjuk cserben a nézettségi adatok és a számok szerelmeseit. Ahogy minden szerdán, úgy most is elhoztuk nektek a Netflix heti nézettségi toplistáját, amelynek élén egy romantikus vígjáték végzett, amely megint megmutatja, hogy nem kell jónak lennie valaminek ahhoz, hogy milliók nézzék meg.

A legnézettebb műsor ugyanis A menyasszony anyja/Az örömanya lett 26,7 millió megtekintéssel, a film…