Best WordPress Hosting
 

Friss hírek érkeztek a Legenda vagyok 2 háza tájáról

Továbbra is készül a Legenda vagyok 2 forgatókönyve, amelyről legújabban maga Michael B. Jordan adott némi biztató hírt.

A Will Smith főszereplésével készült 2007-es Legenda vagyok folytatását először 2022 márciusában jelentették be, és már akkor arról számoltak be, hogy Smith mellet Jordan is csatlakozott a stábhoz.

“Még mindig dolgozunk a forgatókönyvön, és azon, hogy a megfelelő szintre hozzu…

Mától a SkyShowtime-on: Végre megérkezett, a 3. évaddal folytatódik a népszerű krimi-thriller sorozat

A McLusky család végre visszatér a képernyőre a régóta várt Kingstown polgármestere harmadik évadával, amelyben ismét Jeremy Renner játssza a főszerepet. Te nézted a korábbi évadokat?

A Taylor Sheridan által készített sorozat nagy sikert aratott a streaming világában, azonban Jeremy Renner súlyos hókotró balesete után érthető módon sokan aggódtak amiatt, hogy nem tér vissza a produkcióba. Szerenc…

Ingyenes zenei programok a népzenétől a jazzen át a house-ig a MOZ.GO-n

Egy hét múlva, június 12-én kezdődik és négy napon át tart a MOZ.GO. Közel 100 magyar filmet láthat majd a közönség, de számtalan ingyenes koncertet és zenei programot is kínál a Magyar Mozgókép Fesztivál. Többek között lesz Budapest Bár, Kaláka, Szirtes Edina Mókus, Vecsei H. Miklós és Koszika koncert, valamint a legkülönbözőbb stílusú DJ-k állnak majd a keverőpult mögé. A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében három város, Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi várja majd a filmbarátokat a hazai filmek legnagyobb ünnepén.

Az auschwitzi tetováló – kritika

„Isten nem tud segíteni nekünk Lali, de mi segíthetünk Istennek. Meg tudjuk neki mutatni, hogy a szeretet még létezik. Akár itt is.” Az auschwitzi tetoválóról szóló könyv már a megjelenése után óriási bestseller lett, most egy hatrészes sorozatban is az emlékeket és vele együtt egy valószerűtlen szerelem történetét, ami a lágerben kezdődött.

Mától a Maxon: Dakota Johnson coming outol az új drámai vígjátékban, már streamelhető a kritikusok által méltatott Rendben vagyok?

Mától elérhető a Max műsorkínálatában a Tig Notaro és Stephanie Allynne rendezésében készült Rendben vagyok?.

A film történetének középpontjában Lucy, egy Los Angelesben élő nő áll, akinek minden eddigi romantikus kapcsolata a férfiakkal kudarcba fulladt. Lucy rövidesen felismeri, hogy valójában a nőkhöz vonzódik, így elhatározza, hogy változtat az életén, így legjobb barátnőjével, Jane-nel együt…

Mától a Netflixen: A 3. évaddal véget ért a nagysikerű posztapokaliptikus sorozat

A Sweet Tooth: Az agancsos fiú harmadik, egyben utolsó évada ma érkezik a Netlfixre, amelyben fény derül arra, ki éli túl a legújabb kalandokat. Te szeretted az első két szezont?

Az utolsó évad Gus, vagyis Sweeth Tooth (Christian Convery) utazásának epikus befejezését mutatja be, Jepperd (Nonso Anozie), Wendy (Naledi Murray) és Bear (Stefania LaVie Owen) hősies küzdelmét, amely a sorozat első rés…

A szótlan amazon és a félnótás hadúr

A Furiosa: Történet a Mad Maxből kevésbé nyers, zabolátlan, zsigeri és egyszerű mint elődje, és emiatt nem is tudja felülmúlni…

A A szótlan amazon és a félnótás hadúr bejegyzés először KULTer.hu-én jelent meg.

Kortárs magyar írók kedvenc ételei kerültek fel a VakVarjúk könyvheti chefajánlatába!

A 95. ünnepi könyvhét tiszteletére és a kortárs magyar irodalom népszerűsítésére a VakVarjú éttermek chefajánlatába kortárs magyar írók kedvenc ételei kerültek, természetesen VakVarjús csavarral. A vendégek megkóstolhatják Lackfi János kedvenc előételét és főételét, Nyáry Krisztián legszeretettebb levesét és főfogását, valamint Leiner Laura kedvenc főételét és desszertjét.

 

Az öt VakVarjú étterem (VakVarjú Csónakház, VakVarjú Buda, VakVarjú Újlipót, VakVarjú Pest és VígVarjú) idén is felsorakoztatja a kortárs magyar írók kedvenceit. Leiner Laura, Lackfi János és Nyáry Krisztián két-két kedvenc ételét kínálják a vendégeknek.

Max: Kiderült, hány részes lesz a The Last of Us 2. évada

A The Last of Us rajongók megnyugodhatnak! A showrunnerek ugyanis megígérték, hogy az ő adaptációjukkal nem történhet meg az, ami a Trónok harca sorozattal megesett, írja a Variety.

Az egyik idei interjújukban Mazin és Druckmann igyekezett eloszlatni a rajongók azon aggályait, hogy a 2. évad epizódjai alatt a játék második részének teljes történetét el akarják mesélni.