Best WordPress Hosting
 

Geek Girl: Egy kocka a kifutón (kritika)

Harriet varázslatos története egy kicsit hasonlít egy mesére, egy kicsit hasonlít a mi történetünkre, de leginkább hasonlít félelmeink vonatára, ami elindul velünk vagy nélkülünk, hogy elvigyen egy új világba, ahol újra megtaláljunk önmagunkat.__GA__Harriet nem akarja megváltani a világot, nem akar sztár lenni, csak éli a túlbuzgó megúszós tinik életét, és még a szekálást is elviseli, csak ne kell…

Mától a Netflixen: Ez a bérgyilkosos noir vígjáték a hét legnagyobb dobása a platformon

Az A bérgyilkos, aki nem is volt című filmben Glen Powell több gyilkos alteregót is megtestesít. Powell a főszereplője és társszerzője a Richard Linklater által rendezett új noir vígjátéknak.

Linklater meghatározása szerint a film egyszerre noir, csavaros vígjáték és thriller. De a szíve mélyén valójában nagyon egyszerű: „Végső soron ez egy párkapcsolati film”. Az ál-bérgyilkos Gary Johnson (Powe…

Disney+: Kiderült, mekkora nézettséget ért el egy nap alatt az új Star Wars-sorozat, Az akolitus

Június 4-én két epizóddal mutatkozott be a Disney+ új Star Wars-sorozata, a Star Wars: Az akolitus, amely az első napon 4,8 millió nézőt vonzott, és ezzel az idei év legnagyobb sorozatpremierje lett platformon.

Bár a Disney+ általában nem közöl egynapos nézettségi adatokat, ez a teljesítmény bizakodásra adhat okot a sorozat jövőjét illetően. Összehasonlításképpen, az Ahsoka 14 millió megtekintést…

Míg a halál el nem választ – The Shrouds

David Cronenberg filmje, a The Shrouds szerint a szerelem és a házasság nem a sírig tart, hanem a sírban is folytatódik. Bár az emberiség az elmúlt évezredekben mindent megtett, hogy elodázza a halált és minél kijjebb tolja az élet határait, mindezidáig csak részleges sikereket ért el. A szeretteink halálának feldolgozását pedig a tapasztaltok szerint semmilyen […]

The post Míg a halál el nem választ – The Shrouds appeared first on Filmtekercs.hu.

A dühös madarak visszatérnek, jön az Angry Birds 3

Folytatódik a sikeres animációs franchise, jön az Angry Birds 3, írja a Deadline.

Jason Sudeikis és Josh Gad ismét visszatér Red és Chuck szerepében, de a további szereposztásról egyelőre nincsenek információk.

A Sony által forgalmazott, népszerű játéksorozaton alapuló előző két film világszerte több mint félmilliárd dolláros bevételt hozott.

Martin Lawrence és Will Smith nem buktak meg a barátság kvízen

A Bad Boys filmek minősége elég vegyes, viszont, ami az elsővel megszületett, az a remekül működő kémia Martin Lawrence és Will Smith között. Már 30 éve ismerik egymást mégis tartogathat újdonságot egy barátság kvíz számukra. Imádnivaló, ahogy egymással és egymáson is szívből jót röhögnek. Mi sem tudtuk, hogy Martin Németországban született, ahogy azt sem gondoltuk volna, hogy ők magukat Denzel Washington és Ice Cube párosára cserélnék le.

Darvasi László alázatos szörnyetegként írta meg monumentális regényét

A 20. század első felét elbeszélő, nagyformában megírt Neandervölgyiek azt bizonyítja, hogy Darvasi László nagy formában van. És bár a beszélgetésen úgy fogalmazott, ilyen hosszúságú művet már nem tervez ugyan, de a közel kézezer oldalas trilógia folytatásából is elkészített már néhány részletet.

Fotók: Gulácsi Zsuzsanna

Jön az új Éhezők viadala-film egy jól ismert karakterről, máris megvan a premierdátum

Jön az újabb Éhezők viadala előzményfilm, mely Suzanne Collins jövőre megjelenő The Hunger Games: Sunrise on the Reaping (Napkelte az aratáson) című könyvét adaptálja.

2026. november 20-án kerül a mozikba az újabb Éhezők viadala film, mely további bővíti a franchise-t a 2022-es Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című előzményfilm után, amely 337 millió dollárt hozott a kasszákná…

Netflix: Legalább 170 millió dollárt követel a skót nő, aki beperelte a platformot a Szarvasbébi kapcsán

Egy skót nő, aki állítása szerint Richard Gadd Netflix-sikerének, a Szarvasbébinek az ihletője volt, beperelte a streamert, és legalább 170 millió dolláros kártérítést követel. A keresetet csütörtökön nyújtották be a kaliforniai központi körzet amerikai kerületi bíróságán, írja a Variety.

Fiona Harvey azt állította, hogy a sorozatbeli Martha karakterét, akit Jessica Gunning alakít, róla min…

A 10 legjobb(an várt) sorozat, amit látnod kell júniusban! (Netflix, Max, SkyShowtime, Prime Video, Apple TV+)

Néhány ráadásul már elérhető! Köztük az SW univerzum újonca, a Star Wars: Az akolitus és a Sweet Tooth: Az agancsos fiú 3. évada is!

De a hónapban végre-végre befut a GoT előzménysztorijának 2. évada, azaz visszatér a Trónok harca – Sárkányok háza és így tesznek Butcher vezetésével (vagy inkább a nélkül?) A fiúk is!

A nagy kedvencek mellett újoncok is debütálnak, jön Eva Longoria főszereplésével…