Best WordPress Hosting
 

Emilia Clarke azt hitte, hogy az agyi aneurizmája miatt ki fogják rúgni a Trónok harcából

Emilia Clarke (cikkünk galériájában) beszélt a Trónok harcához való visszatéréséről, miután Daenerys Targaryen szerepében két agyi aneurizmát is átélt, írja a Variety.

A Big Issue-nak adott interjújában Clarke megosztotta félelmeit, hogy a 2011-es első aneurizmája után, amely műtétet igényelt, kirúgják. 

Ilyen aneurizma akkor alakul ki, ha az agyi erek falának egy része meggyengül és kitágul, eg…

Már holnap a Netflixen: Remekül fogadták az új magyar filmet a mozikban, most a platformon is esélyt kap

A Breier Ádám által rendezett, a Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával megvalósult Lefkovicsék gyászolnak című film holnaptól látható lesz a Netflixen. Te láttad a mozikban? 

A történet szerint Lefkovics Tamás, a nagyszívű, de konok bokszedző (Bezerédi Zoltán) viszonya annyira megromlott a fiával, Ivánnal (Szabó Kimmel Tamás), hogy évek óta nem beszélnek egymással. Iván Izraelbe menekü…

Western klasszikusok a horizonton az Art+ Cinemában!

Júniusban nyolc napig a vadnyugaté lesz a főszerep az Art+ Cinema Lugosi termében. A Pannónia Movie Kft. kultfilmekkel és Kevin Costner korábbi, műfajon belüli rendezéseivel hangolódik Cannes-ban debütált új mozijának hazai premierére.

Június 20-tól 26-ig, minden este 19:00 órától az Art+ Cinema látogatói duplán utazhatnak időt: egyrészt a cowboyok korszakába a történeteken keresztül, másrészt az ’50-es és ’60-as évek válogatott alkotásaitól Kevin Costner munkásságáig filmtörténeti szempontból is, hogy aztán 27-én már a legfrissebb eposz debütálhasson a nagyvásznon.

Kezdésnek az 1960-as A hét mesterlövész kerül műsorra. Kuroszava A hét szamurájának remake-je legalább olyan népszerű és elismert, mint eredetije, remekül helyezve át az elemeket a történelmi Japánból. A picit több, mint kétórás kaland hét címszereplőjét Steve McQueen, Charles Bronson, Yul Brynner, Robert Vaughn, James Coburn, Horst Buchholz és Brad Dexter alakítják, ellenlábasukat pedig Eli Wallach.

Letartóztatták Optimus Prime-ot

Texasban letartóztattak egy Optimus Prime Blakely nevű férfit, aki állítólag ellopott egy járművet, írja a Deadline.

Az austini rendőrség a 37 éves férfit gépjármű jogosulatlan használatával vádolta meg, miután június 4-én megállították, miközben egy bejelentett lopott járművet vezetett. A jármű leírását nem adták meg.

Blakelyt a Travis megyei börtönbe vitték, és 8000 dolláros óvadék ellenében t…

Szerdán kezdődik a MOZ.GO, holnap indul a közönségszavazás

Közel száz film, sztárok, koncertek, izgalmas programok és a Balaton

június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál. A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében Veszprémben, Balatonfüreden és Balatonalmádiban, 12 helyszínen közel 100 magyar filmet láthatnak a filmbarátok jelképes 500 Ft-os áron. Közel 50 film alkotóival találkozhat is a közönség. Jelen lesz többek között Pogány Judit, Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Mészáros Blanka, Nagy Katica, Rujder Vivien, Bezerédi Zoltán, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás, Kinizsi Ottó, Kern András, Koltai Róbert és Szacsvay László. Igazi kuriózum, hogy betekinthetünk a még készülő Hunyadi című sorozat kulisszatitkaiba. A Köntörfalak vetítésével emlékezünk Tompos Kátyára. A június 15-i Magyar Mozgókép Díj gálán a Közönségdíjat is átadják, holnap indul a szavazás.

Június 12-én, szerdán 21.30 órakor a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk premier előtti gálavetítésével kezdődik a MOZ.GO, ahol jelen lesz többek között Fazakas Péter rendező és a főszereplő, Kern András, valamint Pogány Judit, Bodrogi Gyula, Jordán Tamás és Koltai Róbert. Június 13-án 18.45-kor a veszprémi Hangvillában láthatja a közönség a tavalyi év legnagyobb magyar sikerét, a legtöbb díjra jelölt Semmelweis című alkotást. A filmet elkíséri Koltai Lajos rendező, Mészáros Blanka és Nagy Katica főszereplő. Aznap 21 órakor az Agórában vetítik a Cicaverzum című romantikus vígjátékot. A film után a közönség találkozhat Szeleczki Rozália rendezővel és Csobot Adéllal.  Csütörtökön 21.30-kor a Hangvillában lesz a díszbemutatója az Ők tudják mi a szerelem című filmnek. Hubay Miklós legendás darabját a Nemzeti Színház színpada után a kamerák előtt is megrendezte Rátóti Zoltán. A vetítés után jelen lesznek a film alkotói, köztük a rendező és Udvaros Dorottya.

Tévésorozat készülhet az Ocean’s Elevenből

Channing Dungey, a Warner Bros Television Group elnök-vezérigazgatója hétfőn a Banff World Media Festivalon beszélt arról, hogy elkészülhet az Ocean’s eleven sorozatváltozata.

A Deadline magazin által moderált panelbeszélgetésen Dungey arról beszélt, hogy komolyan fontolóra vette, hogy sorozat készüljön a 2001-ben megjelent, George Clooney, Brad Pitt és Julia Roberts főszereplésével készült O…

Már holnap a Disney+-on: A 3. évaddal végre folytatódik Ryan Reynolds Emmy-díjas sorozata

Holnap érkezik az Emmy-díjjal jutalmazott Üdv Wrexhamben! című doku-sorozat – először az első két epizód lesz látható, majd hetente kerülnek fel a Disney+-ra a további részek.

Rob McElhenney és Ryan Reynolds a világ 3. legrégebbi profi futballklubját irányítja – és nem, nem az általuk játszott karakterek, hanem a való életben. 2020-ban ugyanis Rob és Ryan összefogott, hogy megvásárolja az ötödosz…

Netflix: Készülj, ennyire lesz akciódús a Beverly Hills-i zsaru 4, vadonatúj képsorokon Eddie Murphy és Joseph Godron-Levitt (videó)

Az Eddie Murphy-filmekről nagy általánosságban elmondható, hogy vagy nagyon eltaláltak vagy nagyon nem azok, plusz, az utóbbi évek mindenféle folytatás-mozijai inkább csalódást okoztak, mint kellemes meglepetést, így nehéz elképzelni egy olyan világot, ahol a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley jó film.

Ráadásul az Axel F a Netflixre érkezik, amelynek nem a legjobb az eredeti filmek terén elé…

Sandra Bullock és Nicole Kidman visszatérhet a kultfilmjük folytatásában, elkészül az Átkozott boszorkák 2

Az Owens lányok visszatérnek, a Warner Bros.ugyanis  bejelentette, hogy elkészül az Átkozott boszorkák folytatása.

Alice Hoffman azonos című regényéből Griffin Dunne rendezett egészestés filmet, amelynek történetében Sallyt és Gilliant testvérpát ismerhetjük meg. Ők nem hétköznapi lányok, igazi boszorkák, akiket szüleik váratlan halála után a nagynénik neveltek. Sally és Gillian azonban két külön…

Hit Man, az éned az igazi célpont

Glen Powell dominálja a nagyobb romkomokat idén? Az Anyone But You-val moziban élesztette a zsánert, elég szép pénzt besöpörve, — a minőséget hagyjuk –, és a Netflix is bemutatta végre a valami filmfesztiválon jó rég felszippantott sötétebb, tényleg felnőtt romkomját. Vagy beépülős filmjét. Vagy neo noirját. Vagy… szóval elég nagy keveredés ez itt. De indul a repülő.

Várjunk csak, ez nem is Glen, hanem a végzet asszonya Adria Arjona. A történet középpontjában levő egyetemi professzor mellékállásban a rendőrségnek segít be, ha jól értem műszaki eszközökkel egy beépüléssel foglalkozó csoportnál, míg a csapat terepen levő emberét fel nem függesztik, és az ő félénk, sosem kockáztató, unalmas, szürke, bézs, papucs fejének kell beugrani a feladatra. Hogy ez pontosan mit jelent?

Bérgyilkosnak kell kiadnia magát, és azokat elkapni, akik meg akarják bízni valakinek az eltüntetésével. Ez meglepő módon megy is neki, felnő a “szerephez”, amíg fel nem tűnik a nő, akit lebeszél a gyilkosságról, de gondolom kitaláljátok, hogy a fenti romkom emlegetés után mi következik. Igen, elkezd vele randizni.