Best WordPress Hosting
 

Elkészült a Holnap meghalok című új magyar misztikus horrorfilm elsőelőzetese!

via mozinezo.hu => eredeti post link

Kurta Niké, Meyer Lili, Kerekes Márton, Baki Dániel és Makranczi Zalán főszereplésével szeptember 19-én érkezik a magyar mozikba a Holnap meghalok című új magyar misztikus horrorfilm. Cibulya Nikol rendező játékfilmes bemutatkozása egy terhes nő kálváriájáról szól, aki úgy érzi, hogy a következő nap meghal. A filmnek most elkészült az első előzetese.

A terhes Irma az erdő közepén található nyaralójukba vonul vissza. A lányt furcsa gondolatok szállják meg: úgy érzi, hogy másnap meghal. Az időpont egybeesik édesanyja halálának dátumával – ő is a 34. születésnapján hunyt el. Irma nem szeretne egyedül maradni a közelgő évfordulón, ezért elhívja magához a féltestvérét és a legjobb barátnőjét. Ám egyre több megmagyarázhatatlan esemény követi egymást, s már nem is tűnik annyira lázálomnak, hogy Irmának valami baja fog esni.

A Holnap meghalok Cibulya Nikol első játékfilmje. A forgatókönyvíró-rendező a Mária Terézia szül című rövidfilmjével 2024-ben elnyerte a magyar filmkritikusok díját. A Holnap meghalok függetlenfilmként, közvetlen állami támogatás nélkül készült a Vertigo Média gyártásában, amely a legjobb műfaji hagyományokat követő horrortörténet, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.