Best WordPress Hosting
 

Furiosa: A Mad Max SagaFuriosa

via filmbuzi.hu => eredeti post link

George Miller látta, hogy páran nem is tartják olyan kegyetlennek a wastelandet, így gyorsan helyre is tette a kérdést. Vagy csak öregedett, és még sötétebben látja az emberi fajt? A Furiosa keményebb és durvább, mint a Fury Road, aminek az előzményfilmje, és eközben kevésbé fun is, ha ezt rásüthetem. Mondjuk nehezebb is annak lenni, amikor egy kőkemény bosszútörténetet nézünk.

A történet most sem egy hatalmas húzás: Furiosat fiatalon elragadják a zöld helyről (ezt tudtuk), aztán az egyik wastalandi hadvezér megöli az anyját, így bosszút esküszik, miközben egy másik keze alá kerül. Na, nem akarok sokat felfedni az amúgy sem fordulatos sztoriból, a lényeg, hogy egyszerű mozgatórugók, amiknél a kivitelezés számítana igazán.

Itt érkezik az első de is az írásomba, mert most nem mesél olyan gyönyörűen csak az akció, mint a Fury Roadban, lehet nehéz is lenne, de több a végtelenbe meredés, mint a cselekedetekkel való kifejtés. Ha lehet azt mondani, akkor közelebb van az első Mad Max filmhez, csak modern és drágább köntösben, mint a másodikhoz. Eszerint is kell elé ülni.