Best WordPress Hosting
 

Oké, ha szülőként zavarba ejtő a szexről beszélni || Cserháti-Herold Janka, Bereczki Enikő & Veiszer Alinda || Nagylátószög Extra

via mozinet.hu => eredeti post link

Cserháti-Herold Janka: „A szex az egy zavarba ejtő témakör. Tök oké, hogyha szülőként is az.”

Cserháti-Herold Janka a Hormonmentes.hu alapítója, a termékenységtudat és a hormonmentes fogamzásgátlás témájában visz tanfolyamokat és készít videókat a Youtube-ra is. Bereczki Enikő generációkutató, A rejtélyes Z generáció című könyv szerzője. A közös bennük az, hogy mindketten kiemelten fontosnak tartják, hogy a fiatalok megfelelő szexuális nevelésben részesüljenek. Velük beszélget a Veiszer a Mozinet Nagylátószög legújabb epizódjában az április 4-én mozikba kerülő Hogyan szexeljünk című film kapcsán.

A Mozinet új bemutatójában a három legjobb barátnő a gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban veti bele magát az éjszakai életbe, de nem mérik fel a döntéseik súlyát. A film autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét, míg a csillogó felszín alatt a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságának legmélyére ás.