Best WordPress Hosting
 

Bondoró IV. Utcaszínház Fesztivál

via konyvutca.hu => eredeti post link

Az idén végre eljutottunk a Bondoró Fesztiválra, igaz, csak néhány órára. Ez a néhány óra viszont megerősített bennünket abban, hogy jövőre is vissza kell térnünk, lehetőség szerint akár mind a három napra. Nagyon rajongunk Kapolcsért, nem csak a Művészetek Völgye miatt, ahová évtizedek óta – most már mondhatjuk így – visszajárunk, hanem magáért a vidékért, a tájért, többször kirándultunk a környékre a fesztiválszezonon kívül is, és minden alkalommal más-más élményt adott.

Ez igaz a Bondoró Fesztiválra is. Abban a néhány órában, amit június 11-én, egy szép napsütéses, szombati napon, kora délután ott töltöttünk, elöntött bennünket egy nagyon kellemes otthonosság-érzés, egy meghitt, pihentető hétvége-hangulat, ahol még remek programokat is találhatunk. 

Az idei évben a Bondoró tovább bővítette a fellépő nemzetek listáját, így még nemzetközibbé vált a 2022-es fesztivál, érkeztek belga, flamand, ukrán, cseh és osztrák művészek, valamint orosz, lengyel, spanyol, román és szerb fellépők is színesítették a programot.