Best WordPress Hosting
 

Dr. Máté Gábor négy, Náray Tamás három könyve a legkeresettebbek között

via kultura.hu => eredeti post link

Ahogy júliusban, úgy augusztusban is Delia Owens, Dr. Máté Gábor, valamint Jean Raspail alkotása szerepel az első három helyen. Júliusban Dr. Máté Gábor A test lázadása című írása a második helyet szerezte meg, augusztusban azonban már ez a kötet szerepel az élen. A Kanadában élő magyar származású orvos-író könyvében kutatásain, valamint saját tapasztalatain keresztül nemcsak bemutatja a stresszbetegséget, de segítséget ad az állandósult feszültség csökkentéséhez.

A sikerlista második helyét ezúttal Delia Owens Ahol a folyami rákok énekelnek című kötete szerezte meg. A fordulatos krimiként, érzékeny fejlődésregényként, valamint a vadon és az emberi lélek természetrajzaként is jellemezhető történet világszerte több mint 12 millió példányban kelt el, idén augusztusban pedig már filmen is találkozhatunk a sikermű szereplőivel.

A harmadik legkeresettebb könyv Jean Raspail Szentek Tábora című írása lett, a francia író és világutazó regénye először 1973-ban jelent meg, középpontjában a modernkori népvándorlás áll, és azon művek táborát erősíti, amik fontos társadalmi eseményeket vetítenek elő.