Best WordPress Hosting
 

Ezért néz ki olyan jól 61 évesen George Clooney

via mozinezo.hu => eredeti post link

Ősszel egy új romantikus vígjáték, a Beugró a Paradicsomba főszerepében láthatjuk George Clooney-t, pedig 61 éves, és ennyi idős korban már nemigen bíznak ilyen feladatot egy színészre Hollywoodban. A sztár esetében ez azért is lehetséges, mert lehengerlő sármja mellett koránál jóval fiatalabbnak néz ki, ezért elhisszük neki, hogy kebelében ifjonti szív dobog. Ő maga a fiatalos külsőt részben annak tulajdonítja, hogy nem tud főzni, sőt borzasztóan kézbalkezes fakanállal a kezében. Hogy hol van itt a logikai összefüggés? Clooney és felesége, Amal meg ikreik minden este családi vacsorát esznek, mivel a konyhai teendőket Szardíniáról érkezett szakácsukra, Viviana Frizzire bízzák. Azt pedig tudni kell, hogy Szardínia festői szigete az egyik ritka hely a világon, ahol a lakosság jelentős része száz évnél idősebb kort ér meg, mivel mediterrán étrenden él, amely a lehető legegészségesebb. Meg még nagyon finom is.

„Viviana bármit képes az asztalra varázsolni, kézzel gyúrja a gnocchit és pesztóval tálalja, komolyan sírva lehet tőle fakadni”

– lelkendezett Clooney a People magazinnak. Azt is elárulta, hogy a gyerekek, Ella és Alexander miatt tértek át a saját szakácsra, mert nagyon macerás lett volna folyton étterembe járni velük.