Best WordPress Hosting
 

5 ok, hogy miért szerettem bele a Jók és rosszak iskolája filmben

via sorok-kozott.hu => eredeti post link

Olyan sok rosszat hallottam a Jók és rosszak iskolája filmadaptációjáról, hogy azt kell mondjam félve kezdtem el nézni, mert úgy voltam vele, hogy biztos nem lesz jó. Ennek ellenére azt kell mondjam, jobban tetszett, mint a könyv, holott a könyvet is imádtam. Sőt, hozzáteszem, ez volt a kedvenc filmélményem karácsonykor. El is mondom miért szerettem bele az adaptációba.

1. Kijavította a könyv legnagyobb hibáját. Nekem az egy komoly probléma volt olvasás során, hogy Agatha és Sophie barátságát nem éreztem annyira erősnek, holott az egész történet erre építkezett, hogy mennyire szeretik egymást, és mi mindent áldoznak fel a másikért. Mindez a filmben az én szememben tökéletesen átjött, hiszen már a faluban is valódi barátok voltak, és ez az alap nagyon kellett.

2. Elvarázsolt a látványvilág. Gyönyörű jelmezeket kaptunk, meseszép tájakat, és annyira szép volt az egész film kivitelezése. Érződött, hogy a Netflix nem akart spórolni semmin, mert annyira nagyszabásúnak éreztem az egész filmet. Egyszerűen jó volt nézni.