Best WordPress Hosting
 

A Disney bemutatja a Super Bowl alatt debütált reklámfilmjét, amely a varázslatos történeteket és az elmúlt 100 év közös emlékeit ünnepli

via mozinezo.hu => eredeti post link

A The Walt Disney Company idén október 16-án ünnepli a 100. évfordulóját, melynek apropóján egy egész éven át a rajongókkal és a történetmesélőkkel együtt ünnepel, vagyis azokkal, akik az elmúlt 100 évben boldogsággal és varázslattal töltötték meg a Disney-t. A vállalat egy különleges reklámfilmmel tiszteleg a rajongók és alkotók előtt, amely a Super Bowl LVII alatt debütált és amelynek fókuszában az elmúlt 100 év különleges történetei és innovációi állnak.

„A történelmi 100. évfordulónk alkalmából, igazán lenyűgöző visszatekinteni Walt Disney örökségére és a kiválóságra való fáradhatatlan törekvésére, hiszen ezek viszik ma is előre a vállalatot. Hihetetlenül hálásak vagyunk az elmúlt évszázad generációinak világszerte, hiszen különleges részei a mi történelmünknek, történeteink és karaktereink pedig az ő életük részévé is váltak.” – mondta Bob Iger, a Disney ügyvezető igazgatója. „Disney100 a rajongóink, a történetmesélők és az alkotók ünnepe, akik tehetsége és kreativitása alkotta meg azokat a varázslatos pillanatokat, amelyeknek köszönhetően a Disney a globális kultúra maradandó részévé vált.”

A reklámfilmben válogatott Disney-filmek, sorozatok, színpadi produkciók, vidámparkok és rajongók jelenetei láthatóak, amelyet Walt Disney inspiráló szavai kísérnek. Közös emlékeket és nosztalgikus pillanatokat idéz fel, olyanokat, amelyek miatt a Disney különleges helyet foglal el a közönség szívében szerte a világon.