Best WordPress Hosting
 

A Netflix már megint elkaszálta az egyik kedvenc sorozatom

via sorok-kozott.hu => eredeti post link

Nekem már tényleg kezd elegem lenni a Netflixből, nem kicsit, hanem nagyon. Kegyetlenül kaszál el sorozatokat, függővég ide vagy oda. Nemrég a Winx majd az 1899 esett áldozatul, most pedig jött a hír, hogy az Uncoupled: Újra szingliből nem készül új évad.

Az Emily Párizsban alkotójának a sorozatában Neil Patrick Harris volt a főszereplő, aki egy olyan meleg pasit alakított, akit 40+ évesen, majdnem húsz év együttlét után hagy el a szerelme. Michaelnek így újra kell kezdenie az életét a pezsgő New Yorkban, amiben a barátai próbálnak segíteni neki.

Annyira szerettem ezt a sorozatot! Jó volt a humora, nem egy jeleneten sírva nevettem, miközben annyira tudtam rezonálni a karakterekkel. Megértettem ugyanis Michaelt, hogy mennyire nehéz az ismerkedés, hogy milyen félelmek vannak az emberben ilyenkor. Neil Patrick Harris tűpontosan lehozta Michael érzelmi világát, olyan erősen és hitelesen átadta azt, hogy mit jelent a hirtelen jött magány és milyen is manapság az ismerkedés, a kapcsolatkialakítás, és milyen sok a változás, amivel nehéz mit kezdeni, ha sokáig monogám párkapcsolatban éltél.