Best WordPress Hosting
 

Ajánló: A Sarolta királyné az év legjobb sorozata

via sorok-kozott.hu => eredeti post link

A Queen Charlotte az év legjobb sorozata. Legalábbis, szerintem. Most fejeztem be az első évadot, a könnyektől még nedves az arcom, és azt kell mondjam, rég láttam ennél jobb és szerethetőbb romantikus történetet. A Bridgerton család évadokat is szerettem, de ez szerintem még annál is jobb volt.

Ez a sorozat két ember életét meséli el, akiknek a szerelme legyőzött mindent: betegséget, a társadalmi elvárásokat, a királyi szolgálattal járó terheket. Mindent, ami csak eléjük gördült, és ezt élvezet volt nézni. Kivéve amikor sírtunk.

Tudom, sokan ki vannak akadva azon, hogy Sarolta szines bőrű, de látva a sorozatot engem az se érdekelne, ha azt mondanák, hogy Sarolta igazából a Mars bolygó hercegnője. Nem érdekel a történelmi háttér. Nem érdekel, hogy mennyire pontosak a jelmezek vagy a megszólitások és mennyire nem azok. Csak az számit nekem, hogy ez a sorozat megmozgatott érzelmileg, pazar látványt nyújtott, és olyan karaktereket ismerhettem meg, akiket lehet szeretni, akikkel együtt lehet érezni, akik emberiek, gyarlók és akik képesek folyamatosan fejlődni és egyre jobbá válni.