Best WordPress Hosting
 

Filmajánló: Amikor szerelembe estünk (2023)

via sorok-kozott.hu => eredeti post link

A napokban mutatták be a magyar mozik az Amikor szerelembe estünk című filmet, amit tegnap meg is néztem. Hát gyerekek! Én már rég szórakoztam ennyire jól egy romantikus filmen. Hatalmas kedvenc lett.

A történet férfi főhőse a tizennyolc éves Kyle. Nemrég autóbalesete volt, ő vezetett, de az egyik évfolyamtársa elhunyt, a legjobb barátja pedig lebénulhat. Kyle tele van lelkiismeretfurdalással, és ekkor ismeri meg az életvidám és szeleburdi Miát, aki egy zsarolással ráveszi őt, hogy elkísérje Spanyolországba, ahol meg akarja tanulni az anyukáját. A roadmovie során Mia titkai is felszínre kerülnek, és mindketten rádöbbennek arra, hogy az élet bármennyire nehéz is, megéri életben maradni.

Ami talán a legjobb és a legerősebb volt benne, az a humor, pedig alapvetően szomorú alaptörténete van a filmnek és komoly témákat boncolgat. A teremben mégis többen harsányan nevettünk nem egy poénon, amit leginkább az szolgáltatott, hogy női főszereplő, Mia egy nagyon karizmatikus és vicces lány, akinek időnként nagyon vicces beszólásai voltak, és jól működtek a helyzetkomikumok, leginkább a film elején, ahol Kyle még nem igazán kedvelte a lányt, és lassan kezdett felengedni mellette. Az a jelenet a repülőn, amikor Kyle észrevette, hogy Mia alszik, sírva röhögős.