Best WordPress Hosting
 

Főzni jó, segíteni még jobb

via gastroguide.hu => eredeti post link

Molnár Dávid, a Három  Húszár Étterem executive chefje nemcsak tehetséges, de végtelenül jószívű is:jótékonysági főzést szervezett a rászoruló és árva gyerekeknek július 8-ára, a Sashalmi Piacra.

Az ötletgazda Molnár Dávid  és barátai Rauf Sven Tamást, Csíki Sándor gondolt egyet, összehívta a gasztronómiában ismert kollégákat, név szerint Huszár Krisztiánt, Haraszti Zsoltot, Strider Dávidot,  Rosenstein Róbertet, Gyurik Gábort, Horváth Zsolt „KicsiZsót”, Bálint Leventét és Tóth Pált, hogy megvendégeljék a nehéz sorsú kicsiket és nagyobbakat. Ehhez összedobták mindenüket, amijük van, tudást, ötletet, alapanyagot, eszközöket és sok szeretetet. Azonban minden segítség jól jön, ezért ha valaki szeretne csatlakozni és pártolná a kezdeményezést akár alapanyaggal, akár egyéb anyagi és tárgyi módon, keresse meg a résztvevőket, bármit szívesen fogadnak, hogy a gyerekek öröme a lehető legnagyobb lehessen.

A csapat készen áll, és izgatottan várja a napot, most aztán a szokásosnál is nagyobb szívvel-lélekkel fognak főzni! A menü még titok, de biztosan csodálatos dolgokat fundáltak ki.