Best WordPress Hosting
 

Ismét mozikban a klasszikus Alien filmek!

via mozinezo.hu => eredeti post link

Március második felétől április közepéig a Pannónia Movie Kft. vásznain ismét meg lehet majd tekinteni Ellen Ripley első három kalandját!

A Pannónia Entertainment annak idején még 2014 szeptemberében és 2015 januárjában hozta vissza limitált ideig az Alien franchise első két felvonásának rendezői változatait, most azonban újabb lehetősége nyílik a filmkedvelőknek arra, hogy nagyvásznon élhessék át az alkotásokat, igaz ezúttal még limitáltabb ideig, kiegészülve a 3. résszel. A vetítések a GoBuda Moziban és a Pannónia Movie Kft. láncához legutóbb csatlakozott Lurdy Moziban lesznek megtartva 1-1 hétig felújítva.

Az 1979-es A nyolcadik utas: a halál március 23-29 között kerül műsorra felújított 4K-ban, ami a rendezői verzióhoz készült. Eredeti hazai bemutatására 1981 januárjában került sor és az év legnézettebb hollywoodi filmje lett, csak a Vuk és néhány Bud Spencer – Terence Hill klasszikus előzte meg, de még a 2014-es újránál is 10 ezer néző fölötti nyitóhétvégével mutatták meg a magyarok a nagy érdeklődést. Már csak ezekből a számokból is leszűrhető, hogy érdemes lesz jó előre jegyet vásárolni, vagy foglalni ezúttal is Ridley Scott pár perc híján 2 órás sci-fi/horrorjára.