Best WordPress Hosting
 

Jutalomjáték: újra együtt forgatnak a hazai színészlegendák

via mozinezo.hu => eredeti post link

Lassan feléhez ér a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték forgatása a ráckeresztúri Brauch-kastélyban. Az Agatha Christie stílusát idéző, de humorral átszőtt filmben a legnagyobb színészlegendák játszanak együtt: Kern András mellett feltűnik többek között Pogány Judit, Hámori Ildikó, Bodrogi Gyula, Koltai Róbert, Jordán Tamás, valamint Bánsági Ildikó is. Az alkotók szerint a Ma este gyilkolunk igazi jutalomjáték a színészek számára, akik láthatóan nagyon élvezik a közös munkát.

Kétszáz éves, sejtelmes hangulatú kastély Ráckeresztúr mellett, egy héthektáros park közepén – ilyen helyszínen forgatják május vége óta a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjátékot. „A forgatás 37 napig tart, most vagyunk a 16. napon, vagyis közeledünk a forgatás feléhez” – mondta a Brauch-kastélyban tartott sajtónapon Köbli Norbert forgatókönyvíró.

A fordulatos történet középpontjában egy gyilkosság áll, amely felkavarja az idős művészeket befogadó Pirandello Színészotthon mindennapjait. Egy mellőzött idős színész, akit hajdanán egy Poirot-szerű szerep tett híressé, saját szakállára nyomozni kezd, de nincs könnyű dolga. „A krimi egy zárt helyen, a világtól távol játszódik, ahol a főszereplőnek úgy kell nyomoznia, hogy körülötte mindenki mesterien hazudik, hiszen csupa színész veszi körül Tolnai Tivadart, akit Kern András alakít” – emelte ki a forgatókönyvíró.