Best WordPress Hosting
 

Kecsap: Hocus Pocus 3, Sicario 3, Inside Out 2, If She Burns, Salem’s Lot, TMNT: Mutant Mayhem 2, Killing Faith, The Passion of the Christ: Resurrection – Part 1, Robin and the Hood, Death of a Unicorne, We Bury the Dead

via filmbuzi.hu => eredeti post link

Az A24-es Death of a Unicorne forgatása pont véget ért, mostanra derült ki a teljes szereplőgárda: Jenna Ortega, Paul Rudd, Richard E. Grant, Téa Leoni, Will Poulter, Anthony Carrigan, Sunita Mani, Jessica Hynes, Stephen Park. Egy apa és lánya elütnek egy unikornist.

A We Bury the Deadben Daisy Ridley egy férjét kereső nőt alakít, aki csatlakozik a férfi “testét előkerítő küldetéshez”, és elborzadva tudatosul benne, hogy a hullák amiket eltemetnek, azok élettel telibbnek tűnnek, mint kéne.

 Jude Law, Ana De Armas & Daniel Brühl mellé megjött Vanessa Kirby & Sydney Sweeney is a Ron Howard által rendezett Edenbe, ami nemsokára forog. A zenét Hans Zimmer írja, és egy túlélős thrillerről van szó ami valós életbeli galápagosi rejtélyen alapszik, és arról fog szólni, hogy mit hajlandók megtenni az emberek a boldogságért.