Best WordPress Hosting
 

Logikus válaszok a kínzó kérdésre: ezért ér véget a Halálos iramban sorozat

via mozinezo.hu => eredeti post link

A rajongók és a Universal stúdió nagyon bánják, hogy a tizedik – dupla – résszel lezárul a Halálosiramban sorozat, de nyomós érvek szólnak amellett, hogy lehúzzák a rolót. A ScreenRant végig is vette, mik lehetnek a döntő tényezők.

A szereplők kora. A főszereplők – Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster – több mint húsz éve játsszák ugyanazokat a karaktereket. Amit Alexandre Dumas meg tudott lépni a három testőr esetében, jelesül nyugdíjas korukban is elővette a hősöket – Húsz év múlva címmel –, nem kivitelezhető akciósztárok esetében. Még manapság, a digitális varázslatok korában sem lenne hiteles az ilyesmi. A Feláldozhatók esetében egyszer-háromszor ugyan működött, hogy legendás akcióhősök parodizálták magukat meg a műfajt, de a portál szerint kockázatos lenne újabb százmilliókat ölni hasonló projektbe.

Diesel úgy érzi, megmutatta, amit tudott. A Halálos iramban franchise motorja, aki főszereplőként és producerként is jegyzi a filmeket, többször utalt már arra, hogy méltó befejezést kell adni a szériának, aztán részéről finito, nem tud többet hozzátenni. Gyanítható, hogy a Halálos iramban olyan nagy durranással fog távozni, ahogy a Bosszúállók: Végjáték tette, és mindenki őrzi majd dicső emlékét.