Best WordPress Hosting
 

Megnyílt a laza, pimasz és egészségtudatos ZAZIE Bistro & Bar

via gastroguide.hu => eredeti post link

A MOL Campus földszintjén nyílt meg Bíró Dániel vezetésével Dél-Buda legújabb bisztrója. Lezserül kifinomult, szemtelenül tudatos és garantáltan feldobja majd a környék lakóit, valamint a környéken dolgozó több mint tízezer irodista életét.

A ZAZIE a felfutóban lévő Kopaszi-öböl negyednek a gasztroélmény-pontja, egy igazi törzshely szeretne lenni. Az itt dolgozók és a környéken lakó vendégek nem csupán jókat ehetnek vagy ihatnak majd, hanem otthon érezhetik magukat az ismerős arcok között, és közben élvezhetik az öböl egyedülálló hangulatát.

Az étterem gasztronómiai koncepcióját és a konyha irányítását egy fiatal séf, Bíró Dániel vette a kezébe. A konyhafőnök a KisBíróban korábban már összeszokott csapatával érkezett. Dani Svájcban tanult, majd a londoni The Arts Clubban dolgozott Jean-Luc Mongodin keze alatt. Onnan Bécsbe vezetett az útja, ahol Konstantin Filippou két Michelin-csillagos éttermében fejlesztette tovább tudását.