Best WordPress Hosting
 

Megújulva hosszabbít a 10 éves Városliget Café

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

Tovább üzemeltetheti a Városligeti Műjégpálya épületében lévő éttermet és Dísztermet a Városliget Café & Restaurant. A már 10 éve itt dolgozó csapat az elnyert pályázat örömére felújította az étterem két termét, hogy illeszkedjenek a Nyár a tavon – tél a jégen koncepcióhoz, mindezzel erősítve „Budapest romantikája és a boldog békeidők” életérzését.

Pályázati úton meghosszabbított szerződése birtokában megújult erővel folytatja működését a meseszép környezetben elhelyezkedő Városliget Café & Restaurant 1895.

Illeszkedve a Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó szezonális működéséhez, az Eventrend Grouphoz tartozó üzemeltető szeretné jobban kiemelni az intézmény attrakciós értékeit, úgymint történelmi-kulturális múlt, épített örökség vagy Európa legnagyobb szabadtéri jégfelülete. A belső tér tekintetében erősebb hangsúlyt kap Budapest város sportéletének történeti, hangulati bemutatása is. Az étterem vezetésének fontos törekvése, hogy a budapesti csónakázás és a szabadtéri korcsolyázás legteljesebb élményéhez jobban illeszkedjen az étterem hangulata is.