Best WordPress Hosting
 

Spanyol különlegességet hoz be a Pannónia Entertainment júniusban

via mozinezo.hu => eredeti post link

Június 15-től a hazájában tavaly debütált Ház a kaktuszok között című, feliratos pszicho-thrillerrel színesedik majd a magyar filmpremierek változatossága a Pannónia Entertainment által országszerte kiválasztott mozikban.

A tavalyi másfél órás alkotás az elsőfilmes Carlota González-Adrio rendezőnő dirigálásában készült Paul Pen 2017-es, azonos című novellája alapján, aki forgatókönyvíróként az adaptálást is maga végezte. A főszerepben a filmkedvelők egy régi ismerőst láthatnak majd viszont Ariadna Gil (A faun labirintusa) személyében, de a spanyol nyelvű néznivalókban rutinosak számára talán Daniel Grao és Ricardo Gómez sem teljesen ismeretlenek. A kis költségvetésű, mondhatni egy helyszínes történet többi szereplője viszont feltörekvő fiatalokból áll, akik közül többeknek is ez az első filmszerepük.

A Kanári-szigeteken forgatott cselekmény Rafa (Gómez) megérkezéséről szól egy kaktuszok között élő família tagjai közé. A titkokat rejtegető család életébe ez komoly felfordulást hoz, hisz ők addig elzártan éltek a saját kis völgyük nyugalmában. Rosa (Gil), Emilio (Grao) és öt, különböző virágokról elnevezett lányaik idillje hamar felborul, mert bizony az idegen jelenlétében sötét titkukat is nehezebb lesz megtartaniuk maguknak…