Best WordPress Hosting
 

Továbbra is visszavár a mozikba a Varázsvilág

via mozinezo.hu => eredeti post link

Már tényleg nem kell sokat várni a hónap közepén érkező Hogwarts Legacy kijöveteléig, azonban megjelenése mellett 2023 eleje a teljes Harry Potter filmsorozat korlátozott ideig tartó mozis visszatéréséről is szól a Pannónia Movie Kft. termeiben.

Az idei év egyik legnagyobb videojáték megjelenése három turnusban érkezik, számítógépen és az aktuális konzolgeneráción február 10-től vethetjük bele magunkat a történésekbe, de nem ez az egyetlen okuk a Varázsvilág rajongóinak ünnepelni. A nagysikerű őszi-téli Középfölde esemény után a Pannónia Entertainment ezúttal egy kéthónapos Harry Potter maratont tart, amit már január közepén elkezdett a Cinema MOM-ban, a Pólus Center Moziban és a GoBuda Moziban.

A filmeknek a nem olyan rég elkészült digitálisan felújított 4K változatai vannak műsoron, a Cinema MOM-ban feliratosan, míg a hálózat másik két egységében szinkronosan. A korai részek még a gyerekszereplőkre építettek, a harmadikkal kezdett felnőni a franchise, melynek forgatása pont februárban indult kerek 20 éve, így mostanra valóban egy generáció felnőtt Harryékkel, de lassan már a zárás is nézhetne szülői felügyelet nélkül bármit 12-es karikával.