Best WordPress Hosting
 

Új helyszínnel és két Friss Csillaggal jön a 11. Friss Hús

via filmvilag.blog.hu => eredeti post link

Egy hónap múlva – június 1. és 7. között – új helyszínen, a Puskin moziban rendezik meg a Friss Hús Budapest Nemzetközi Rövidfilmfesztivált. Az esemény Friss Csillag nevű programjának révén idén Tóth Zsófia és Babinchak Atanáz kerül reflektorfénybe.

A Friss Hús szervezőinek fontos célkitűzése, hogy a fesztivál a filmrendezők mellett más tehetségeknek is teret adjon, akik fontos részt vállalnak a filmek elkészítésében. Ezért hívták életre a Friss Csillag nevű programot 2022-ben, amellyel sokoldalú pályakezdő színészekre kívánják felhívni a figyelmet. A 2022-es két Friss Csillag Nagy Katica és Váradi Gergely volt.

A Friss Csillag tehát pályájuk elején járó, ám már komolyabb eredményeket elért művészekre fókuszál. A program egyrészt segíti a kiválasztott színészeket az előttük álló feladatokban, például karrierjük tervezésében. A fesztivál ideje alatt (június 1-7. között) a programhoz kapcsolódó beszélgetések bemutatják a színészi lét mindkét oldalát: a rivaldafénnyel, korai hírnévvel járó sikerek melletti bizonytalanságot, illetve a sikerekhez vezető kemény munka legfőbb állomásait. A Friss Csillagokat bemutató esemény a szervezők reménye szerint tanulságos lehet más pályakezdő színészek számára is.