Best WordPress Hosting
 

Az év Férfi Modellje DAN

Az év férfi modellje: Dan (Wammodels) Dán Zsolt, azaz Dan, karrierje 2017-ben kezdődött egy Giorgio Armani bemutatóval. Azóta számos neves divatházzal dolgozott, többek között Ralph Lauren és Dolce&Gabbana kampányokban. Jelenleg a Kazar és Dirk Bikkembergs világkampányaiban szerepel.

The post Az év Férfi Modellje DAN appeared first on Fashion Awards Hungary | Divat díjkiosztó Gála | Divatgála.

Egy komolyabb maffiaszervezetből nem lehet kiszállni || Dezső András & Veiszer Alinda || Nagylátószög

Dezső András: „Egy komolyabb maffiaszervezetből nem lehet kiszállni”

Tényfeltáró újságíró, a Telex munkatársa és számos, a hazai szervezett bűnözés történetét feldolgozó bestseller szerzője is. Dezső András olvasmányos dokumentumregényei, mint pl. a Maffiózók mackónadrágban, a Nagyfőnök, vagy a Magyar kóla a valóságban is létezett magyar maffia köreiben játszódnak. Vele beszélget Veiszer Alinda a Mozinet Nagylátószög legújabb adásában a Cinegón elérhető Az első áruló című film kapcsán.

Az első áruló főszereplője Tommaso Buscetta, az ő tanúvallomásának köszönhetően tudta Falcone vizsgálóbíró térdre kényszeríteni a szicíliai maffiát, a Cosa Nostrát. Az „első áruló” annak ellenére ült a tanúk padjára, hogy pontosan tudta: ezzel saját maga, családja és barátai életét sodorja veszélybe. A maffia bosszúhadjáratában 33 rokonát végezte ki. Sokan a mai napig sem értik, hogy mi késztette arra a korábban kíméletlen bérgyilkosként hírhedtté vált Buscettát, hogy elsőként szembesítse a maffia vezetőit a tetteikkel.

A hét röhögései (522.)

A hetet uralta Furiosa és a két főszereplője, Anya Taylor-Joy és Chris Hemsworth. A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley és a Beetlejuice Beetlejuice előzetese visszavitt minket a 80-as évekbe. Millie Bobby Brown pedig titokban megházasodott, de volt még mém és egyéb dögivel.

Az ügynökakták igenis nyilvánosak, csak fel kell dolgozni őket – Takács, Bartók és gyermekvédelem a Margón

Hiánypótló kiadvány tanítja végre Magyarországon is a gyerekeket és a felnőtteket az egészséges énhatárokra. Bartók Imre a fantasy pár kliséjén csavar egyet-kettőt-hármat első ifjúsági regényében. Takács Tibor az ügynökaktákat övező elterjedt félreértéseket akarja tisztázni. A Margó harmadik napján jártunk.

Új a Maxon: Már streamelhető a Beyoncé és a nashville-i reneszánsz

Beyoncé Knowles korunk egyik meghatározó énekesnője, aki elsősorban R&B és hip hop műfajokban vált világhírűvé. Az énekesnő azonban most új vizekre evezett, belekóstolt a hamisítatlan countryba is a Cowboy Carter című legújabb lemezével. Ennek hatását vizsgálja a CNN Én vagyok a country: Beyoncé és a nashville-i reneszánsz című új dokumentumfilmje.

A film körüljárja a country zene történetét és e…

Köszi, YouTube! A Caligula’s Horse Budapesten

A YouTube addig vizsgálgatta a fogyasztói ízlésemet, hogy az elemzés eredményének köszönhető ajánlásokat dobott fel nekem, mit nézzek, hallgassak. Én meg kattintgattam. Jó csomó muzsikát így volt szerencsém – olykor szerencsétlenségem – megismerni. Ha nincsen YT, soha az életben nem találkozom a Caligula’s Horse nevével.

A Bridgerton család 2. évad – kritika

Adósak voltunk még a Bridgerton család 2. évadának kritikájával, így a kettévágott 3. évad szünetében bepótoljuk ezt is. Megpróbáltunk utána járni annak, mi lehet a sorozat titka, és kideríteni, hogy rajong-e érte, vagy csak legyint rá. Mert harmadik út nem létezik. Vagy mégis?