Best WordPress Hosting
 

Elektronikus bárányok, Gripen szimulátor, szabadtéri óriásvásznon a Dűne 2

Június 12-én kezdődik és négy napon át tart a MOZ.GO. Közel 100 magyar filmet láthat majd a közönség, de számos izgalmas kiegészítő program is színesíti majd a Magyar Mozgókép Fesztivál kínálatát. Lesz előadás és workshop az AI-vel való képalkotás potenciális jövőjéről, bemutatkozik a Magyar Speciális Filmfesztivál és a MADE IN HUNGARY válogatás. A készülő a S.E.R.E.G. című sorozathoz kapcsolódóan a látogatók katonai szimulátorokon és lézeres céllövöldében vethetik össze rátermettségüket a sorozat főszereplőjével, Csórics Balázzsal. A Nemzeti Filmintézet és a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program szervezésében három város, Veszprém, Balatonfüred és Balatonalmádi várja majd a filmbarátokat a hazai filmek legnagyobb ünnepén.

[Dátum: 2024.06.02. 19:27]

A Kultkikötőben látható a Roxínház Szaffi-előadása

Május 25-én telt ház előtt mutatta be a kaposvári Roxínház Galambos Attila, Szemenyei János, Hencz György és Sándor Dávid családi musicaljét, a Szaffit. A sikeres ősbemutatót követően – melyen a szerzők is tiszteletüket tették – az előadást Kaposváron, majd júliusban Balatonszárszón és Alsóörsön, a Kultkikötőben láthatja a közönség.

[Dátum: 2024.06.02. 19:22]

Ismét megrendezik a nemzetközi operettfesztivált Lehár Ferenc szülővárosában

A Lehár Ferenc Polgári Társulás Klemen Terézia irányításával 2023-ban hívta életre nagyszabású nemzetközi operettfesztiválját Révkomáromban, melynek hétvégéjén az érdeklődök a workshopok és a kiállítások mellett az operett műfaját népszerűsítő gálákkal és színházi előadásokkal is találkozhattak. A fesztivál sikerét látva az eseménysorozatot idén is megrendezik, ezúttal három napon keresztül, augusztus 29. és 31. között várják a látogatókat.

[Dátum: 2024.06.02. 19:18]

Tíz különbség A Bridgerton család sorozat és könyvek között

A MsMojo csinált egy videós toplistát, amiben összegyűjtöttek tíz különbséget a Netflix sorozat, és az alapjául szolgáló könyvek között. A lista említi azon új karaktereket, akiket a könyvekből nem ismerhettünk, mint például Fiedrich herceg. Kitér arra is, hogy Lady Whistledown szerepe jóval kisebb a filmben, és a könyvben is teljesen másként jön rá Eloise Bridgerton […]

Rock Out! – A Wolfmother a Dürer Kertben is bemutatja új lemezét

Az ausztrál Wolfmother a klasszikus hard rock egyik legismertebb bandája, a zenekar Andrew Stockdale frontember kreativitása köré épült. Legutóbbi, Rock Out című lemezük a covid alatt született és hangzásával egyfajta kiszabadulást jelentett a karanténból. Noha szerencsére már a lezárásoktól megszabadultuk, a Rock Out-ot és a Wolfmother korábbi dalait hallgatva kaphatunk egy jó nagy szeletet a szabadságérzésből. Július 23-án a zenekar a Dürer Kertben csap le fékezhetetlen erejével.

[Dátum: 2024.06.02. 18:33]

Térj vissza, vándor!: Új dal a június 14-én érkező Rudán Joe albumról

A hazai rock / metal színtér egyik legkiválóbb hangú, és legsokoldalúbb énekesének új albumáról megérkezett az első előfutár – szöveges videón a Térj vissza, vándor! A 14+4 tételes CD-n – a hagyományokhoz hűen – ismét népes szerzőgárda sorakozott fel Rudán Joe mellé, a dalok feljátszásánál pedig most két és fél tucat zenészbarát és kolléga ragadott hangszert a kézbe. A Vasvitéz című nagylemez egy tematikus H-Music magazinnal együtt jelenik majd meg.

[Dátum: 2024.06.02. 18:04]

Hugh Grant: ‘Túl öreg, kövér és ronda lettem’

Hugh Grant tavaly azt mondta, hogy már túl öreg, kövér és ronda ahhoz, hogy romantikus vígjátékokban szerepeljen, és inkább érdekesebb dolgokkal akar foglalkozni.

„Túl öreg, kövér és ronda lettem, úgyhogy nem játszom többet romantikus vígjátékokban, ehelyett sokkal érdekesebb dolgokkal fogok foglalkozni” – mondta tavaly a The Barrymore Show-ban.

Ennek ellenére készül a negyedik Bridget Jones-fil…