Best WordPress Hosting
 

A Sebezhetetlen és John Wick gyermeke az új akciószenzáció hőse

via mozinezo.hu => eredeti post link

Szépen kezd összeállni a Novocaine című akciófilm csapata, miután Jack Quaid és Amber Midthunder mellé leigazolták Ray Nicholsont, Jacob Batalont, Betty Gabrielt és Matt Walsh-t is. A Paramount stúdió égisze alatt készülő produkció gyártója, az Infrared azt reméli, új franchise-t tudnak elindítani, mert annyira ígéretesnek tűnik az alapanyag.

A novokain általánosan használt univerzális érzéstelenítő szer, és nem véletlenül lett a film címe. A történet hőse (Quaid – Az éhezők viadala) ritka, genetika eredetű betegség szenvedő alanya, nem érez semmilyen fájdalmat. Egyébként egy bankot vezet. Amikor a pénzintézetet kirabolják és túszul ejtik az alkalmazottakat, a minden behatásra immunis szakember, akár Bruce Willis a Sebezhetetlenben és Keanu Reeves a John Wick-filmekben, turbó üzemmódba kapcsolja magát, és megindul a gonoszok ellen.

Hősünket erősen motiválja, hogy a túszok között van a barátnője is. Őt alakítja Amber Midthunder, aki a film talán legnagyobb ásza. Legutóbb a Prédában olyan meggyőzően harcolt 18. század eleji komancs kamaszként a Ragadozó ellen, hogy azonnal Hollywood legígéretesebb fiatal sztárjai között kezdték emlegetni.