Best WordPress Hosting
 

Áprilisban ismét mozikban a klasszikus Indiana Jones trilógia!

via mozinezo.hu => eredeti post link

A Pannónia Movie Kft. soron következő mozisorozatos eseményének központjában három hétig Harrison Ford ikonikus kalandora áll majd.

Régi terve valósulhat meg a Pannónia Movie Kft.-nek, ugyanis még a Sors tárcsájának bejelentése előtt kilátásban volt, hogy újra mozivásznon élhessük át a ’80-as évekbeli, Steven Spielberg dirigálta klasszikus Indy kalandokat, azonban ez mindeddig nem valósulhatott meg. A filmsorozat minimális aktualitást már kapott tavasszal, hisz John Williams 54. Oscar-jelölését hozta el az immár Disney égisze alatt készült darab (Grammyt pedig kapott is érte), ez pedig egy szép párhuzam a régi trilógiával, hisz a zeneszerző annak mindhárom tagjáért szintén megkapta a nominációt.

Az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatóit április 18-tól egy hétig lehet majd elcsípni a mozikban; az 1984-es, de időrendileg korábban játszódó A végzet templomát április 25-től, míg az 1989-es trilógiazárót, Az utolsó kereszteslovagot május 2-től május 8-ig lehet keresni a műsoron. Az esemény ezúttal a Pannónia Mozihálózat fővárosi multiplexeire korlátozódik, azaz a Pólus Mozira, a Cinema MOM-ra, a Gobuda Mozira és Lurdy Mozira.