Best WordPress Hosting
 

Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. bemutatja: OPERA COCKTAIL SERIES

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

Ismét egy trend teremtő ötlettel rukkolt elő a többszörösen díjnyertes Opera Gin gyártója, az Első Magyar Gin Manufaktúra Zrt. Újpesti lepárló üzemük bárjában került bemutatásra legújabb, Opera Cocktail Series névre keresztelt terméksoruk, amely 4 klasszikus, talán legismertebb gin alapú koktélokat kínálja a gourmet közönségnek, de az igényes gasztronómiának is. A koktélok: Negroni, Aviaton, Bramble és Corpse Reviver.

A piacvezető Spirit Business Magazine azzal számol, hogy 2024-ben is a Ready To Drink (RTD) italok lesznek2024 leggyorsabban növekvő kategória a teljes alkoholos ital szegmensen belül. A kiskereskedelemben már az elmúlt években kimagasló növekedést mutatott a palackozott kész kotélok kategória, de szaksajtó és piackutató céggel szerint a gasztronómiában is komoly növekedési potenciál látszik.

John Cena, Sarah Jessica Parker, Rosario Dawson és Vanessa Hudgens is szerepel a hírességek között, akik egy új RTD-márkát népszerűsítenek, Jennifel Lopez 2023. nyarán The House of Delola névvel piacra dobta saját ready-to-drink koktél szériáját. A Diageo nemrég nyitott egy 110 millió dolláros, RTD-knek szentelt gyártóüzemet, a Hard Rock lánc is piacra lépett egy RTD termékcsaláddal. Londonban már létezik egy olyan bár, amely csak dobozos italokat szolgál fel, beleértve az RTD-ket is.