Best WordPress Hosting
 

Környezetbarát, csúcstechnológiás kávépörkölőt nyitott Budaörsön a Röast Coffee

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a 100 százalékban hazai tulajdonú Roastar Zrt., amely mostantól a Röast Coffee márkanév alatt értékesíti kávéit valamint a kávépiac szereplői számára kínál egyedi szolgáltatásokat, így többek között bérpörkölést és oktatást. A cég elsődlegesen a nagykereskedők, irodaházak és a HoReCa szektor vállalatai közül vár üzleti partnereket. Valamint a cég hosszú távú tervei között szerepel, hogy a nemzetközi piacon is megismerjék a Röast Coffee nevét.

Jó hangulatú rendezvényen gyűltek össze Budaörsön a minőségi kávék rajongói és a sajtó képviselői, az ünnepélyes megnyitón a Röast Coffee vezetője, Nagy-György Zoltán társaságában Vágó Csaba, a budaörsi önkormányzat kabinetvezetője vágta át a megnyitást jelképező szalagot.

Az új márka helyszíneként azért döntött Budaörs mellett a Röast csapata, mivel a cég már meglévő, Polgárdiban található telephelye és Budapest között ideális lokáció. A Budapesti út 37. szám alatt található üzem és oktatóstúdió egyik különlegességét a Magyarországon található egyetlen Stronghold S9X pörkölőgép adja. Ez az intelligens berendezés egyenletes pörkölést tesz lehetővé, ráadásul a működése környezetbarát és hatékony energiafelhasználású. A környezettudatos gondolkodás amúgy is alapvetés a budaörsi helyszínen, ez főleg a kávék csomagolásában lesz tetten érhető.