Best WordPress Hosting
 

Zack Snyder matekja Joe Rogannál

via filmbuzi.hu => eredeti post link

Snyder vendég volt a JRE-ben, és ott beszélt arról, hogy többen látták a Rebel Moon-t a Netflixen, mint a Barbie-t moziban.

Elvileg kb. 160 millió ember nézte meg a filmet, ami 1,6 milliárd dolláros bevétel lenne. Wooohoo, az nem semmi, csak kár, hogy kicsit sem összehasonlítható valójában a két adat, hiába hangzik jól. Mármint legfeljebb poénkodni lehet ezzel, hiszen tök más akár odafigyelve, akár háttértévének elindítani egy Netflix filmet a szolgáltatáson, amiért amúgy is fizetsz havidíjat, mint elhatározni, hogy elmész a moziba. Utóbbi nem kicsit több aktív részvételt kíván a nézőtől, amik során le is morzsolódnak azok.

You think about Netflix, for instance, where you push a button. Rebel Moon, right? Say right now it’s almost at 90 million views, right? 80 or 90 million accounts turned it on, give or take. They assume two viewers per screening, right? That’s the kind of math. So you think if that movie was in the theater as a distribution model, that’s like 160,000,000 people supposedly watching based on that math. 160,000,000 people at $10 a ticket would be…what is that math? I don’t know. 160,000,000 times ten. That’s 1.6 billion. So more people probably saw Rebel Moon than saw Barbie in the theater, right?