Best WordPress Hosting
 

A Just super című animációs film bekerült a Berlinale versenyprogramjába

via mozinezo.hu => eredeti post link

A JUST SUPER című animációs filmet beválogatták a 73. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál Generation Kplus versenyprogramjába, és itt lesz a film nemzetközi premierje is. A Berlini Nemzetközi Filmfesztivált február 16. és 26. között rendezik meg, ahol Kristen Stewart lesz a fesztivál zsűrijének elnöke. A Berlinale zsűrijének további tagjait később jelentik be.

A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál bejelentette a hivatalos versenyprogramját, amelyben a JUST SUPER című vidám és melegszívű animációs film is helyet kapott, miután Norvégiában már sikeresen bemutatták a helyi mozikban. Ez a történet az önmagunkban való hitről és a szuperhősökről szól és a Generation Kplus versenyprogramba választották be.

„Megtisztelő, hogy meghívást kaptunk a világ egyik legnagyobb közönségfilm-fesztiváljára – nem is kívánhattunk volna jobbat a film nemzetközi bemutatójára! A Generation Kplus valóban egyedülálló módon veszi komolyan a fiatal közönséget, ami tükrözi a Qvisten Animationnél meglévő folyamatos törekvéseinket. Ez egyszerűen….JUST SUPER!” — nyilatkozta a film producere, Åshild Ramborg.