Best WordPress Hosting
 

Alice Oseman arról mesélt, hogy mi vár ránk az új Heartstopper évadokban

via sorok-kozott.hu => eredeti post link

Alice Oseman nem csak a Heartstopper képregények írója, hanem a Netflix sorozat egyik kreátora is egyben. Egy interjúban arról mesélt, hogy mi is nehéz számára az írásban, és mit szeretne láttatni a sorozat következő évadaiban. Ami érdekes, hogy a második évad forgatása már zajlik is, a Netflix pedig be is rendelte a harmadikat is.

“A következő évadokban mindenképpen szeretném, ha a mentális egészség témáját is beemelnénk a sorozatba, mert ez olyan dolog, ami nagyon fontos a képregényekben. A kihívás a Heartstopper megírásában az, hogy feltárjuk a nehezebb témákat, miközben megőrizzük az optimista és reményteli tónust is. Ez volt számomra az igazi küzdelem az írás során. Szeretném elhinni, hogy lehetséges ezt megcsinálni. Úgy érzem, a könyvekben sikerült elérnem. Sikerült nagyon őszintén beszélni a mentális egészégről, és valós módon dolgoztam fel, miközben nem írtam olyasmit, ami tiggereli az embert, vagy nagyon sötét és borzalmas lenne olvasni, vagy nézni. Szóval, ez a célom a sorozattal is.”

A komolyabb problémákat a képregény folyam harmadik és negyedik része fedi fel igazán, amikor előkerülnek Charlie étkezési problémái és a feldolgozatlan múlt, amikor bullyingolták őt a korábbi tanévben a melegsége miatt.