Best WordPress Hosting
 

Bookline top 50: Náray Tamás új regénye az élen, dr. Máté Gábor négy könyve a sikerlistán

via kultura.hu => eredeti post link

A Bookline júniusi sikerlistájának első helyét Náray Tamás legújabb könyve, az Anyám szerint foglalja el. A Spanyolországban élő író, divattervező, festőművész személyes hangvételű, szókimondó kötetében olyan – visszatérő módon édesanyjához kapcsolódó – családi történeteket és eseményeket tár az olvasók elé, melyek a mai napig meghatározzák életét.

A lista második helyén Karády Anna A füredi gyermek című kötete áll. A szerző első alkotása 2021-ben jelent meg: a Füredi lány hamar nagy népszerű lett az olvasók körében. A füredi gyermek az azóta sorozattá bővült történet lezáró fejezete, melyben Karády Anna visszarepít bennünket Balatonfüredre, és még több részletet tudhatunk meg a főszereplő Almássy Anna életéről.

A hónapban a sikerlista harmadik helyét dr. Máté Gábor szerezte meg A test lázadása című munkájával. A Kanadában élő, magyar származású orvos-író a könyvében a kutatásain, valamint a saját tapasztalatain keresztül mutatja be a stresszbetegséget, egyúttal segítséget kíván nyújtani az állandósult feszültség csökkentésében. Azonban nem csak A test lázadását övezi nagyfokú érdeklődés: dr. Máté Gábor mind a négy eddig megjelent könyve szerepel a Bookline tizenöt legkeresettebb alkotása között.