Best WordPress Hosting
 

Brendan Fraser számára megváltás lehet A bálna sikere

via mozinezo.hu => eredeti post link

Brendan Fraser az utóbbi évek nagy visszatérője. A bálna című film világpremierje óta a színészt tartják a legnagyobb esélyesnek a Golden Globe – és az Oscar-díjra. Az 53 éves Fraser kijelentette, nem lesz ott a következő Golden Globe-on, pedig az 1999-es Múmia óta nem volt ekkora a felhajtás körülötte. Az okokról a GQ magazinnak mesélt őszintén.

Brendan Fraser egy 2018-as GQ-interjúban beszélt először a nyilvánosság előtt arról, hogy 2003-ban szexuálisan zaklatta a Hollywood Foreign Press Association (HFPA) akkori elnöke, Philip Berk, aki tagadta a vádakat. Az eset megsínylette a színész karrierjét, kevesebb szerepet vállalt és a visszavonulás felé kacsingatott. Több év kihagyás után megkapta Darren Aronofsky (Rekviem egy álomért, Fekete hattyú, Anyám!) szívszorító drámájának főszerepét. A bálna című film annyira lenyűgözte a közönséget, hogy az összes külföldi filmfesztiválon tapsvihar fogadta a színészt és a produkciót.

„Jelentős méretű múltam a Hollywood Foreign Press Associationnel, jóval nagyobb, mint amennyire tisztelem a Hollywood Foreign Press Associationt. A velük való történetem miatt nem megyek. Anyám nem képmutató embert nevelt. Sok mindennek lehet nevezni, de annak nem.”