Best WordPress Hosting
 

Christina Lauren: Nem mézes hetek

via konyvutca.hu => eredeti post link

A könyv elolvasása után tudtam meg, hogy nem egy szerző, hanem egy népszerű szerzőpáros írta. Egy legjobb barátnő páros, ami egy nagyon érdekes helyzet, és mindig kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor hogyan születik meg a történet. Felosztják egymás között a fejezeteket, vagy a szereplőket, a helyszíneket az eseményeket? Vagy közösen kitalálják a fő csapásvonalakat és külön-külön megtöltik tartalommal.

Kíváncsi vagyok, ha ezt előre tudtam volna, akkor hogy olvasom a könyvet. Figyelve erre és próbálva kitalálni, hogy melyikőjüket olvasom éppen, vagy azért már egy összeszokott szerzőpárosnál ez nem észrevehető? De talán jobb is, hogy nem tudtam, így teljesen a történetre koncentrálhattam. 

Ez a könyv egyrészt egy habkönnyű szórakozást nyújtó kikapcsolódás, abszurd eseményekkel, mert csak egy könyvben vagy filmben fordulhat elő, hogy egy esküvői ebéden éppen az a két ember nem eszik a romlott ételből, akik tulajdonképpen nem kedvelik egymást, mindketten a friss házaspár testvérei, sőt együtt kell elmenniük egy nászútra az ifjú pár helyett, akik az ágyat nyomják, mert különben kárba vész minden.