Best WordPress Hosting
 

„Vagy eszméletlen meleged van, vagy fázol, vagy bedobnak a tóba” – Nagy Katica színművész a filmek és a szinkronok világáról

via kultura.hu => eredeti post link

„Ez a nő két perc múlva sztár lesz!” – ezt mondta rólad egy filmes menedzser, amikor a véleményét kértem. Mit gondolsz erről?

Meglepő és jóleső ezt hallani, mert ilyeneket a szemembe soha nem szoktak mondani. Nyilván olyan mondhatta, aki egyébként is kedvel. Különben pedig bármi történhet. Jelenleg a Semmelweis Ignác életéről szóló, A láthatatlan gyilkos című filmet forgatom 48 napon keresztül. Ennyit életemben összesen forgattam eddig, úgyhogy komoly súlyként nehezedik rám, hogy ezt most nagyon jól kell csinálnom. Kizárólag erre koncentrálok; azon igyekszem, hogy a maximumot hozzam ki magamból, és úgy osszam be az energiámat, hogy napról napra újult erővel lássak neki a munkának.

Szerencsére sikerült kipihenten nekifutnom ennek az időszaknak, noha korábban meglehetősen rapszodikusan dolgoztam. A tavalyi évad első felében megállás nélkül próbáltam, játszottam, rengeteget szinkronizáltam, és filmeztem is valamennyit, utána viszont kevés munkát vállaltam. Ezt utólag sem bánom, mert jött Koltai Lajos filmje, ami brutális energiát igényel. Kiváló csapatmunka. A Vecsei H. Miklós által alakított Semmelweis jobbkezét, egy osztrák ápolónőt játszom. Egyelőre az elején tartunk.