Best WordPress Hosting
 

Budapest Central European Fashion Week SpringSummer2024

via fashionawards.hu => eredeti post link

A Magyar Divat & Design Ügynökség augusztus 28. és szeptember 3. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW). A régió egyik legfontosabb divatszakmai eseménye több ponton is megújul, a Millenáris G épületében és környékén, valamint a Millenáris Nemzeti Táncszínházban számos izgalmas program várja a szakmai közönséget és az érdeklődőket.

Immáron 12. alkalommal rendezi meg a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) a Budapest Central European Fashion Week-et, amely az elmúlt évek sikereinek köszönhetően mára a közép-európai régió egyik legmeghatározóbb divateseményévé vált.

Az idei BCEFW új szakmai koncepció alapján valósul meg, részeként egy új kritériumrendszerrel, amely már a jelentkezés első lépésétől átláthatóan fekteti le a kategóriák kereteit és biztosítja, hogy magas színvonalú szakmai platformon mutatkozhassanak be tervezők és divatmárkák. A koncepció kidolgozását a 2023 januárjában, az MDDÜ által létrehozott Advisory Board, a nemzetközi szinten is elismert szakemberekből álló tanácsadó testület segítette.