Best WordPress Hosting
 

Magyar sikerek Szingapúrban

via gasztromagazin.hu => eredeti post link

Hazai termékek mutatkoztak be a világkiállításon

Huszonharmadik alkalommal rendezték meg a Food & Hotel Asia (Food&HotelAsia – FHA) szakkiállítást Szingapúrban, ahol nyolc hazai cég mutatta be világszínvonalú termékét. A magyar vállalkozók ismét nagy lendülettel képviselték az innovatív magyar élelmiszereket az Agrármarketing Centrum által működtetett, magyar közösségi standon.

A látogatók megismerkedhettek a Lourdes Honey mézeivel, az 1945 óta a fagyasztott zöldségek és gyümölcsök piacán fogalommá vált MIRELITE Mirsa Zrt. termékeivel. A kiállítók között szerepelt továbbá a Kecskeméti Konzerv Zrt., a Botész – Bodzatermelők Értékesítő Szövetkezete, ami több mint hetven termelőt képviselt, és jó példája a vidék összefogásának. A szingapúri 33 fokban mindenki nagy örömmel fogadta a Tutti Élelmiszeripari Kft. fagylaltjait vagy a nagyszerű jégbehűtött tokaji borokat.