Best WordPress Hosting
 

Elkészült a Holnap meghalok című új magyar misztikus horrorfilm elsőelőzetese!

Kurta Niké, Meyer Lili, Kerekes Márton, Baki Dániel és Makranczi Zalán főszereplésével szeptember 19-én érkezik a magyar mozikba a Holnap meghalok című új magyar misztikus horrorfilm. Cibulya Nikol rendező játékfilmes bemutatkozása egy terhes nő kálváriájáról szól, aki úgy érzi, hogy a következő nap meghal. A filmnek most elkészült az első előzetese.

A terhes Irma az erdő közepén található nyaralójukba vonul vissza. A lányt furcsa gondolatok szállják meg: úgy érzi, hogy másnap meghal. Az időpont egybeesik édesanyja halálának dátumával – ő is a 34. születésnapján hunyt el. Irma nem szeretne egyedül maradni a közelgő évfordulón, ezért elhívja magához a féltestvérét és a legjobb barátnőjét. Ám egyre több megmagyarázhatatlan esemény követi egymást, s már nem is tűnik annyira lázálomnak, hogy Irmának valami baja fog esni.

A Holnap meghalok Cibulya Nikol első játékfilmje. A forgatókönyvíró-rendező a Mária Terézia szül című rövidfilmjével 2024-ben elnyerte a magyar filmkritikusok díját. A Holnap meghalok függetlenfilmként, közvetlen állami támogatás nélkül készült a Vertigo Média gyártásában, amely a legjobb műfaji hagyományokat követő horrortörténet, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.

A Hold Sötét oldala (De l’autre côté de la Lune / Beyond the Far Side) 2023

Eredeti cím:De l’autre côté de la Lune / Beyond the Far SideMűfaj:francia dokumentumfilmRendező:François-Xavier VivesZene:–Játékidő:88 percA film forgalmazója:Pannonia Entertainment Ltd.Hazai mozi bemutató:2024. május 23.

A Hold Sötét oldala film leírása

A Hold sötét oldala című francia–kínai dokumentumfilm májusban kerül a mozikba. Több mint 50 évvel az Apollo-küldetések után még mindig a Hold bűvkörében élünk. Noha páratlan űrkutatási eredmények forradalmasítják tudásunkat róla! 2019 januárjában egy kínai űrszonda landolt a Hold Földről nem látható oldalán. Ez tudományos bravúr, mely a Holdat visszahelyezte a figyelem középpontjába. De vajon mi a célja egy ilyen utazásnak?! Jobban felmérni és kitermelni az ásványkincseket? Telepes kolóniákat létrehozni a Holdon, mielőtt a Marsra költözünk? A Hold a mélyűrbe vezető ugródeszkává válik?

Hugh Jackman az ügynöke tudta nélkül vállalta el ezt a filmet

Hugh Jackman már azelőtt elkötelezte magát, hogy újra eljátssza Rozsomákot a harmadik Deadpool-filmben, mielőtt még az ügynöke tudomást szerzett volna egyáltalán a felmerülő lehetőségről és a színész döntéséről…

Deadpool & Rozsomák főszerepe kapcán Jackman elmondta, hogy többé-kevésbé spontán döntött úgy, hogy újra eljátssza Rozsomákot, miután a karaktert a 2017-es Logan – Farkas című fi…

Befutott a Vaják 4. évad első rövid előzetese Liam Hemsworthel Riviai Geralt szerepében

A való életben, ha egymás mellé állítjuk Liam Hemsworth és Henry Cavill színészeket nem igazán hasonlítanak egymásra, de tegyük őket Fehér Farkas jelmezbe és parókába, és vegyük lejjebb a fényerőt, és igen, a Vaják sorozat folytonossági problémája már nem is tűnik olyan vészesnek. Miután a hét elején kiszivárogtak a forgatáson készült fotók Hemsworth-ről Geralt öltözékben, More

The post Befutott a Vaják 4. évad első rövid előzetese Liam Hemsworthel Riviai Geralt szerepében appeared first on Fess.hu.

Read More

Mától a Netflixen: Az új valóságshow olyan arcát mutatja meg Londonnak, amit még nem láthattál

A London eladó című új sorozatban ingatlanügynökök egy csoportja London jómódú területein luxusingatlanok után kutat, egyensúlyt teremtve a magánéletük között, miközben a csúcskategóriás ingatlanpiacon harcolnak. Mától a Netflixen, te belenézel?

A londoni ingatlanbiznisz jellegzetesen brit: visszafogott, nem hivalkodó, konzervatív. Az üzletkötés átláthatatlan, és az ingatlanokat jellemzően a piac…

Gary Oldman tisztázta, miért nevezte középszerűnek az alakítását a Harry Potterben

Gary Oldman tisztázta a Harry Potter-filmekben nyújtott színészi teljesítményével kapcsolatos megjegyzéseit.

A színész legújabb alakítása a cannes-i filmfesztiválon bemutatott Parthenope című filmben látható, a premier kapcsán adott interjúban pedig elmondta, hogy valójában senkit sem akart becsmérelni a Harry Potter kapcsán, amiért saját alakítását “középszerűnek” nevezte.

“Ezzel azt akartam mo…

Még be sem mutatták, máris rekordot döntött a Deadpool & Rozsomák

A Marvel Deadpool-franchise harmadik filmje, a Deadpool & Rozsomák a július 25-i mozibemutató máris rekordot döntött! Hogy hogy csinálta?

A Fandango szerint a Marvel Studios közelgő filmje megdöntötte a Fandango legjobb első napi jegyeladási rekordját 2024-re. A film egyben a Deadpool-franchise legjobb első napi elővételes eladása is, felülmúlva a Deadpool és a Deadpool 2 első napi jegyela…

Ezek most a Netflix legnézettebb tartalmai: 78 országban lett a no.1 az éppen legfelkapottabb sorozat, napok alatt 45 milliós nézettséget hozott össze (május 13-19)

A tavasz beköszöntött, ami azt jelenti, hogy végre itt a #Polin szezon! A Bridgerton 3. évadának 1. részlete az angol tévés toplista első helyén debütált, 45,1 millió megtekintéssel! De lássuk az aktuális állást általánosságban!

A fikciós viktoriánus sorozat 78 országban 1. helyen volt, 92 országban pedig a Top 10-be került. És ez még csak a kezdet. A 2. rész június 13-án jelenik meg és jön…

Jake Gyllenhaalt gyilkossággal vádolják az Ártatlanságra ítélve sorozatban – trailer

Az Apple streamingjére érkezik június 12-én az Ártatlanságra ítélve sorozat. A cím azért is lehet ismerős, mert 1990-ben Alan J. Pakula már rendezett egy filmet Scott Turow könyvéből Harrison Ford főszereplésével. A 8 részesre duzzasztott szériában Jake Gyllenhaal válik egy gyilkossági ügy gyanúsítottjává.

Már júniusban a Netflixen: Új, magyar feliratos előzetest kapott a platform egyik legjobb sorozatának utolsó, 3. évada

Magyar feliratos előzetest kapott a Netflix nagysikerű fantasy sorozatának harmadik és egyben utolsó évada. Június 6-án jön az Agancsos fiú 3. szezonja.

A sorozat fináléjában Gus és társai Alaszkába indulnak, hogy megtalálják Gus édesanyját, Birdie-t, aki egy katasztrofális vírus eredetét kutatja. Az évad új karaktereket és fenyegetéseket mutat be, köztük Helen Zhangot és egy új csapatot, akik Gu…

Megérkezett a magyar horror, a Holnap meghalok előzetese

Kurta Niké alakítja a 34 éves terhes nőt, aki úgy érzi, másnap meg fog halni. Ebben a bizarr megérzésében pedig egyre több paranormális jelenség erősíti meg… Irma az erdő mélyén eldugott nyaralójában vonul vissza, mivel furcsa gondolatok szállják meg: úgy érzi, holnap meghal. Az időpont egybeesik édesanyja halálának dátumával, aki a 34. születésnapján hunyt el. […]

The post Megérkezett a magyar horror, a Holnap meghalok előzetese appeared first on Filmtekercs.hu.