Best WordPress Hosting
 

Megérkezett a Lefkovicsék gyászolnak (12) teaser előzetese

via mozinet.hu => eredeti post link

Breier Ádám rendezése, a Lefkovicsék gyászolnak a napokban mutatkozott be először közönség előtt a kaliforniai Palm Springs Nemzetközi Filmfesztivál telt házas vetítésein, ahol a nézők nagy lelkesedéssel fogadták a filmet. Az alkotás február 22-től a hazai mozikban is látható lesz a Mozinet forgalmazásában. Most megérkezett a Szabó Kimmel Tamás és Bezerédi Zoltán főszereplésével készült dramedy teaser előzetese.

Breier Ádám rendező nem sokkal a Palm Springs-i premier után lelkesen beszélt a Lefkovicsék gyászolnak amerikai fogadtatásáról: „A vetítés után odajött hozzám egy hölgy, azzal, hogy ‘Thank you very much, I have cried my eyes out.’ (‘Nagyon köszönöm. Kisírtam a szemeimet.’) Ez nagyon jól esett, hiszen izgultam, hogyan reagál majd a közönség a filmre. Nevetnek-e? Sírnak-e? Egyáltalán érdekli-e őket? Aztán hálistennek az első vetítések alapján úgy tűnik, nagyon is. Végig nevettek, majd a film után rengetegen odajöttek gratulálni, és hogy elmondják, mennyire meghatotta őket.”

Még két amerikai premier vár a stábra: rövidesen a New York-i Zsidó Filmfesztiválon vetítik a filmet a Lincoln Center patinás mozijában, a Walter Reade Theatre-ben, ezzel közel párhuzamosan pedig a Miami Zsidó Filmfesztivál is műsorra tűzi. Előbbi eseményre a rendezőt Ausztrics Andrea producer, Csaba Bálint társforgatókönyvíró és Szabó Kimmel Tamás főszereplő is elkíséri.