Best WordPress Hosting
 

Papdi László Új Színt Visz a Danubius Hotels Gasztronómiájába

via gastroguide.hu => eredeti post link

Papdi László, a Michelin ajánlással is büszkélkedő séf, több mint 20 éves tapasztalattal a Danubius Hotelsnél folytatja karrierjét, mint központi F&B igazgató. 2024 februárjától László irányítja a szállodalánc étel- és italkínálatának megújítását, a minőségi fejlesztéseket és a csapatok folyamatos képzését. Eddigi munkájával már új irányt szabott a Danubius gasztronómiájának, bevezetve a minőségi gluténmentes termékeket a szállodák kínálatába.

Papdi László feladata, hogy összehangolja a séfek és éttermi vezetők munkáját, és erősítse a szinergiákat a szállodaláncon belül. Ez különösen izgalmas kihívás, hiszen a Danubius Hotels eltérő profilú, de mindegyikük kiváló konyhával és kedvelt gasztronómiai kínálattal rendelkezik. László célja, hogy modern és magas színvonalú élményt nyújtson, amelyet az ide látogató vendégek is megéreznek, frissítve ezzel a hagyományos vendéglátást és trendivé téve azt.

László szakmai karrierje alatt hat országban dolgozott, és számos elismerésben részesült, köztük a legemlékezetesebb, amikor 2007-ben II. Erzsébet királynő tiszteletére főzhetett. 2017-ben Svájc egyik neves szállodájának éttermében Michelin ajánlást kapott, és 2019-ben Gault & Millau pontot is szerzett.