Best WordPress Hosting
 

Ezek a könyvek taroltak a Bookline júliusi sikerlistáján

via kultura.hu => eredeti post link

A Bookline júliusi sikerlistájának első helyét Delia Owens Ahol a folyami rákok énekelnek című kötete szerezte meg. A szerző első regénye megjelenése óta nagy népszerűségnek örvend, ezt bizonyítja, hogy már több alkalommal szerepelt a hónap három legkeresettebb alkotása között. A hamarosan filmvásznon is látható történet egyszerre fordulatos krimi, érzékeny fejlődésregény, valamint a vadon és az emberi lélek lenyűgöző természetrajza, amiben egy elszigeteltségben élő lány küzdelmekkel teli története bontakozik ki.

A második legkeresettebb könyv Jean Raspail Szentek Tábora című írása lett, a francia író és világutazó regénye először 1973-ban jelent meg, és azon művek táborát erősíti, amik fontos társadalmi eseményeket vetítettek elő. Raspail kendőzetlen őszinteséggel ír a modernkori népvándorlásról, ami kísértetiesen hasonlít a 2015-ös migrációs válsághoz, közel fél évszázaddal azelőtt, hogy mindez ténylegesen megtörtént volna.

A Bookline sikerlistájának harmadik helyét Dr. Máté Gábor A test lázadása című munkájával szerezte meg. A Kanadában élő magyar származású orvos, író könyvében kutatásain, valamint saját tapasztalatain keresztül mutatja be a stresszbetegséget és egyúttal segítséget kíván adni az állandósult feszültség csökkentéséhez.